Eğitim sektöründe uzmanlaşmayı ve profesyonel şekilde faaliyet göstermeyi hedefleyen meslek grupları için sertifikalı eğitimler listesi hazırladım. Bu listeyi oluştururken HEMBA platformundaki ders içeriklerini detaylı şekilde inceledim. Öğretmen, eğitmen, akademisyen ve eğitim kurumu yöneticileri açısından faydalı olabileceğini düşünüyorum.
Ücretsiz ve online eğitimler sunan HEMBA aracılığıyla:
Ücretsiz ve online eğitimler sunan HEMBA aracılığıyla:
- Mevcut bilgilerinizi güncel tutabilir ve çok yönlülük becerinizi geliştirebilirsiniz.
- Çalışmalarınızın verimlilik düzeyini artırabilir ve zamanı daha etkili kullanabilirsiniz.
- Meslekî ve sektörel detaylara tam anlamıyla hâkim olarak kariyerinizi sağlamlaştırabilirsiniz.
- Öğrencilerinizin akademik başarı düzeylerinin artışı noktasında önemli destekler sunabilirsiniz.
- Öğrenme-öğretme süreçlerini iyileştirmeye yönelik somut ve mantıklı yöntemler geliştirebilirsiniz.
Eğitimciler için HEMBA Sertifika Önerileri
0-72 Ay Çocuk Gelişimi | Eğitimde Oyun Etkinlikleri | Verimli Ders Çalışma Yöntemleri | Özel Eğitimde Toplumsal Farkındalığı Artırma |
Çocuk Hakları | Ders Hazırlama ve İşlemede Teknoloji Kullanımı | Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık | Diksiyon Eğitimi |
Afet ve Acil Durum Farkındalık Eğitimi | Gıda Okuryazarlığı | Çocukla İletişim | Öğretmenlere Yönelik Türkçenin Yabancı Dil Olarak Öğretimi |
Çevre-Ekoloji Okuryazarlığı | Ailede İlk Yardım Eğitimi | Yetişkinlerin Dijital Becerilerinin ve Yeterliliklerinin Geliştirilmesi | Çocuklarda Beslenme Eğitimi |
Yetişkinler için Erken Çocukluk Döneminde Akran İletişimi | Dijital Becerilerin Geliştirilmesi | Finansal Okuryazarlık | Bilgisayar İşletmenliği (Operatörlüğü) |
Kişisel İmaj Yönetimi | Çocuk Kitapları ve Okuma Alışkanlığı | Dijital Okuryazarlık | İş Bulma Stratejileri ve Mülakat Teknikleri |
Çocukta Temel İhtiyaçlar | Kuraklıkla Mücadele | Yetişkinler için Erken Çocukluk Eğitiminde Drama Etkinlikleri | Öğrenmeyi Öğrenme |
Anne-Baba Tutumları ve Çocuk Gelişimi | Su Okuryazarlığı | Deprem Okuryazarlığı | Çevre ve İklim Değişikliği Farkındalık Eğitimi |
İlkokul Çocuklarının Matematik Becerilerinin Gelişmesi için Veli Eğitimi | İş ve Sosyal Hayatta İletişim | Sınai Mülkiyet | Bilgisayarda Hızlı Klavye Kullanımı |
Bireysel Gelişim ve Kültürel Farkındalık | Gebelik ve Emziklilik Döneminde Beslenme |