/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Efsane ve Alanında Otorite Platform Satılık

• Konu Sahibi Konu Sahibi efeince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 3
  • Görüntüleme Görüntüleme : 4K

efeince

7+ Yıl 🥉
Girişimci
Web Site Adresi: [ https://www.makaleyaz.net ]
Sitenin Aylık Getirisi: [ Değişken, 2018-2023 arası ayda 33K , 2024 ve sonrası için tamamen değişken. Şuan 3-6K ]
Sitenin Açılış Tarihi: [ 11 Ekim 2018 ]
DA / PA Değerleri: [ 16 / 44. ]
Kategori - Sitenin İçeriği: [ Pazaryeri , İçerik Alım Satım Platformu]
Günlük Hit Sayısı: [ 65-80]
Ziyaretçi Kaynağı: [ %100 Google ]
Domain Yaşı: [ 7+ ]
Site Tüm İçeriği ile mi Satılıyor? Sınırlama Var mı? [ Tümüyle, tüm var olan hesapları dahil. ]
Hosting Dahil mi? [ Dahil, 2026 Ekim'e kadar süresi var. ]
Banlı Olduğu Sponsor Var mı? [ Yok ]
Banlı Olduğu Arama Motoru Var mı? [ Yok ]
Kullanılan Yazılımın Lisansı Satışa Dahil mi? [ Dahil, özgün PHP. ]
Yazılım Lisansının Sonlanma Zamanı: [ Sonlanma Yok. ]
Sitenin Satışında Hukuki Bir Problem Var mı? [ Hiçbir sorunu yok. ]
Ödeme Yöntemleri: [ Yüzyüze ]
Ek Detaylar veya Görseller: [ Bu projeyi bir ekibin veya şirketin devralmasını öneriyorum. ]
Şartlar ve Koşullar: [ Tüm detaylar burada, sadece WhatsApp'dan dönüş sağlama şansım var. >>>Detaylar<<< ]

Bu arada @efeince seni gördüğüme sevindim 😊 Ara ara ziyaret ettigim bir platform, burada emeğiniz çok bilirim. Satılmasına üzüldüm şimdiden alıcısına hayırlı olsun.

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap