/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Doğum Günlerini "Oyunlaştıran" Yeni Projem: HobiStand Yaş Günü Asistanı (Yorumlarınızı Bekliyorum)

• Konu Sahibi Konu Sahibi gurcu87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 0
  • Görüntüleme Görüntüleme : 9
Site Adı: HobiStand
Site Adresi: https://hobistand.com
Açıldığı Tarih: 2026
Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri: %100 tamamlanan her projeyi doğal olarak satışa çıkarmak.

Açıklama;
Geliştirme aşamasında olduğum için isteyen herkes, tek bir domain için Tamamen ücretsiz kullanabilir.

Herkese yeniden merhaba,
Daha önce paylaştığım "Anı Takvimi" projesinden Şimdi, tamamen farklı bir amaçla, özellikle çocukları (ve tabii içindeki çocuğu kaybetmeyenleri) çok mutlu edecek eğlence odaklı yeni bir WordPress eklentisi kodladım:
🌍 HobiStand Yaş Günü Asistanı

Bu eklentiyi geliştirirken temel motivasyonum; çocukların o heyecanla beklediği doğum günü geri sayımını sıkıcı bir sayaçtan çıkarıp, görsel bir şölene ve interaktif bir oyuna dönüştürmekti. Aynı zamanda sevdiklerimize ufak "dijital sürprizler" yapabilmek istedim.

Eklentide Neler Var? (Öne Çıkan Özellikler):
👑 VIP Sürpriz Sistemi (Benim Favorim): Yönetici panelinden eşinizin, çocuğunuzun veya bir arkadaşınızın adını sisteme gizlice ekleyebiliyorsunuz. O kişi siteye girip kendi adını yazdığı anda, sistem onu tanıyor ve ekranda sadece ona özel belirlediğiniz bir fotoğraf ve gizli bir mesaj çıkıyor!
🚀 İnteraktif ve Eğlenceli Temalar: Klasik pembe/mavi tasarımların dışına çıktım. Ziyaretçi cinsiyetine veya zevkine göre; "Sihirli Orman 🦄", "Dinozor Parkı 🦖", "Uzay Macerası 🚀" gibi temaları seçtiğinde sayfanın tüm renkleri, ikonları ve animasyonları anında değişiyor.
⏳ Komik ve Dinamik Geri Sayım: Doğum gününe kalan süreyi ay, hafta, gün, saat, dakika ve saniye olarak detaylı hesaplıyor. Kalana güne ve kullanıcının yaş grubuna göre sistem dinamik komik mesajlar veriyor (Örn: Doğum gününe 100 günden fazla varsa "Daha çoook var, sabret! 🐢" uyarısı çıkıyor).
📱 Viral WhatsApp Paylaşımı: Ziyaretçiler kendi özel geri sayım ekranlarını tek tuşla WhatsApp üzerinden arkadaşlarına gönderebiliyorlar: "Doğum günüme sadece 15 gün kaldı! Sürprize hazır mısınız? 🎂"
🎶 Kar/Yağmur Animasyonları ve Akıllı Ses: Arka planda yağan karlar, doğum günü geldiğinde ekranda patlayan havai fişekler ve butonlara tıklandığında çalan akıllı kutlama/oyun sesleri mevcut.
🧠 Ziyaretçi Hafızası & Abone Toplama: Ziyaretçi bir kere adını ve tarihini girdiğinde tarayıcı bunu unutmuyor. Siteye sonraki girişlerinde direkt kendi özel ekranıyla karşılaşıyor. Ayrıca sürprizler için e-posta bırakanların listesi admin panelinde toplanıyor.

Sizden Ne Bekliyorum?
Eklentinin arayüzünü olabildiğince "oyun" gibi ve merak uyandırıcı tasarlamaya çalıştım. Kodları yazarken çok eğlendim, umarım sizlerin de hoşuna gider.

Özellikleri okuduğunuzda "Şu da eklense harika bir sürpriz olurdu", "Şurası daha farklı yapılabilir" dediğiniz, aklınıza gelen parlak fikirler veya eleştiriler varsa yorum olarak paylaşmanız beni çok geliştirir ve mutlu eder.

Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler, yorumlarınızı merakla bekliyorum!

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap