/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

DirectAdmin Kontrol Panelli Hosting ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 10Parmak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 2
  • Görüntüleme Görüntüleme : 1K

10Parmak

3+ Yıl 🥉
Başlangıç
Dostlarım sorum kısa ve öz aslında. Web Hosting hizmetleri için DirectAdmin kontrol panelli hosting arıyorum önerisi tecrübesi oalnları yoruma bekliyorum

Üstad bu hizmeti güzel hostingten alan bi kaç arkadaş var memnunlar. Siteleri de hızlı bi sunucuda. Bende onlardan görüyorum orayı tavsiye edebilirm zaten güzel hostta 2022 de yeni başladı bu kontrol panelli hostinge.

Uzun yıllardır Paylaşımlı hosting sunucularımız da DirectAdmin kullanmaktayız. DirectAdminin bir çok AR-GE çalışmalarında ortak çalıştık. Bu nedenle Türkiye de DirectAdmin kullanan sunucularda en iyi optimizasyonu bizler sağladığımızı söyleyebilirim.

https://www.clouduck.com.tr/ Adresinden tarafımız ile iletişime geçebilir iseniz yardımcı olmak isterim.

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap