DDoS Saldırılarına Karşı Sizi Koruyabiliriz. 24 Saat Test Koruma Veriyoruz!

E-Ticaret & Alışveriş

anindahosting

Meraklı
Katılım
23 Ağu 2018
Mesajlar
11
Tepki
2
Merhaba,

DDoS saldırısı altında mısınız? Merak etmeyin, derin bir nefes alın. Saldırılar için sınırımız yok. Saldırının boyutu ne olursa olsun web sitenizi saldırılara karşı koruyoruz. Sizi kesinlikle bu DDoS saldırılarından kurtaracağız. Tüm katman saldırılarına karşı çözüm üretiyoruz. Örnek: layer 3, layer 4 ve layer 7

Bizim sitemizden hosting ve sunucu hizmeti almanıza gerek yoktur.

Bize sadece domain adınızı, sunucu - hosting IP adresinizi ve sitenizde kurulu olan yazılım hakkında ön bilgi vermeniz yeterlidir.

YENİLİKLER;

1- DNS Yönetimi (Eklenmiştir.)
2- Subdomain DDoS koruması (Aktif/Pasif etme eklenmiştir.)
3- Analytics özelliği aktif edilmiştir. (Web sitesine gelen istekleri ve tehditleri görebilirsiniz.)
4- Ön Bellek temizleme özelliği eklenmiştir.

Anti-DDoS Koruması Hakkında

Şirketimizin anti-DDoS koruma politikasını sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Şirketimiz, son zamanlarda ddos saldırısına maruz kalan web siteleri için kademeli azaltma yöntemlerini etkinleştirmektedir.

DDoS saldırısını azaltmak için geliştirdiğimiz yöntemleri kullanırız. Ayrıca çözüm ortaklarımızın desteği ile DDoS saldırılarına karşı daha güçlü koruma sağlamayı hedefliyoruz. Diğer DDoS koruma şirketlerinden farklı olarak, web sitenize gelen en küçük kirli trafiğe bile meydan okuyoruz.

DDoS saldırılarıyla savaşırken temiz trafiğinizi etkilemediğimizi ve bilinen botların web sitenize girmesine izin vermediğimizi unutmayın. Peki, web siteniz aktif DDoS saldırısı altındaysa, web sitenize yapılan DDoS saldırılarına nasıl karşı koyabiliriz?

İlk olarak, ziyaretçilerinizin herhangi bir meydan okuma sayfasıyla karşılaşmayacağı anti-DDoS korumasını etkinleştiririz. Etkinleştirdiğimiz anti-DDoS koruması, daha önce DDoS saldırılarında kullanılan IP adreslerine meydan okuyacaktır.

Ancak, IP adresleri daha önce herhangi bir saldırıda kullanılmamışsa ve web sitenize ilk kez saldırıyorsa, ikinci seviye anti-DDoS korumasını etkinleştireceğiz. Etkinleştirdiğimiz ikinci anti-DDoS korumasında, ziyaretçilerinize herhangi bir meydan okuma sayfası gösterilmeyecek ve görünmez bir kontrol süreci aracılığıyla anormal trafiğin tespit edildiği IP adreslerini sorgulayarak bir test sayfası gösterilecektir.

Bununla birlikte, bazı 7. katman DDoS saldırıları, tam anlamıyla insan trafiğini kusursuz bir şekilde taklit eder. Şirketimiz, ziyaretçilere bir meydan okuma sayfası göstermekten kaçınmak için en güncel teknolojik olanakları kullanır. Ancak böyle bir DDoS saldırısını ziyaretçilere meydan okumadan çözmek mümkün değil, böyle bir teknolojinin var olup olmadığını bilmiyoruz ve araştırıyoruz. Bu nedenle, üçüncü seviye anti-DDoS korumasını etkinleştireceğiz ve 1 ila 5 saniye tutan ziyaretçilere bir puanlama sayfası açılacaktır.

Peki DDoS saldırısı web sitesine iyi bir skorla gelirse bunun için ne yapıyoruz? Web siteniz böyle bir DDoS saldırısı alıyorsa, muhtemelen diğer şirketlerden bir çözüm bulamadınız. Bu saldırının en tehlikeli DDoS saldırısı olduğunu düşünüyoruz ve bunu önlemek için dördüncü seviye anti-DDoS korumasını etkinleştiriyoruz.

Şirketimiz tarafından geliştirilen dördüncü seviye anti-DDoS koruması, web sitesine girdikten sonra en ufak bir kötü trafiği bile temizler. Yakın zamanda geliştirdiğimiz anti-DDoS korumamız, puanlama sayfası ile çalışır ve iyi derecelendirilmiş saldırgan IP adresleri, etkileşimleri ile tekrar puanlanır ve çok daha güçlü bir meydan okuma sayfasıyla karşı karşıya kalır.

Kısaca web sitenize yapılan DDoS saldırıları sadece dört adımda engellenir. Şirketimizin kademeli olarak etkinleştirdiği anti-DDoS korumasına güvenebilirsiniz.


NOT: Koruma paketlerimizde 24 saat test imkanı mevcuttur. Sitemize kayıt olarak bizimle irtibata geçmeniz halinde sitenizi koruduğumuzu sizde görebilirsiniz.


SIKÇA SORULAN SORULAR


Hangi tür saldırıları engelliyorsunuz ?

Dos, DDoS (layer7 ve tüm layer attack seviyeleri dahildir.), Google Dork, BruteForce ve diğer tüm bot saldırılarını engelliyoruz. Ayrıca malware ve shell gibi birçok zararlı yazılımı tespit ediyor ve temizliyoruz.


Şu an saldırı altındayım ne yapmam gerekiyor ?
DDoS Pro paketimizi satın alıyoruz daha sonra güvenlik ekibimiz sizinle irtibat kuracaktır. İlk ay herhangi bir kota koymadan size gelen saldırıyı engelleyebiliriz. Gelecek aylarda eğer ki paketiniz yeterli gelmez ise üst paketlerimize geçmeniz gerekebilir. Şu anda DDoS Pro paketimiz standart tüm saldırıları engellemektedir.


Web siteme virus bulaştı paketleriniz yeterli olur mu ?
DDoS Pro paketimiz dahil web koruma paketlerimizden herhangi birini satın alarak web sitenize bulaşan zararlı dosyaların silinmesini ve taranmasını sağlayabilirsiniz.


Bu site saldırıya uğramış olabilir hatası için çözüm sunuyor musunuz ?
"Bu site saldırıya uğramış olabilir." web siteniz bu şekilde mi açılıyor ? Merak etmeyin DDoS Pro dahil herhangi bir paketimizi satın alarak bu sorunu birlikte aşabiliriz.


Ücretsiz SSL sertifikası sağlıyor musunuz ?
Evet, ücretsiz SSL sertifikası desteğimiz mevcuttur. Web sitenize ücretsiz olarak SSL sertifikası kurulmaktadır.​
 
Üst Alt