/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Bütün Siteleriniz İle Karşılıklı Link Değişimi

Ayrıntıları alabilir miyiz?

Hocam link değişiminden kastınız bir nevi reklam değil mi? Ben mi yanlış anlıyorum?

Eğer doğruysa site adresi, reklam süresi vs. bunları söylerseniz.

Hocam link değişiminden kastınız bir nevi reklam değil mi? Ben mi yanlış anlıyorum?

Eğer doğruysa site adresi, reklam süresi vs. bunları söylerseniz.
Merhaba, site adresi konuda zaten yazıyor. Süresi veya ücerti yok. Siz benim site adresimin linkini kendi sitenize ekliyorsunuz bende sizin aynı şekilde. Ama siz direk reklam da verebilirsiniz tabi.

Tamam, siz platformumuza üye olun, bana kullanıcı adınızı yazın. Size reklam kredisi verelim eğer uyarsa. Şu an için sitenize eklemenize gerek yok linki, bir ara siz de müsait olursanız ekleriz.

Link değişiminin temel mantığı karşılıklı makale yazımına dayanır. Sayfanın rastgele bir yerine link eklemek makul olmaz.
Siz karşı taraf için bir blog yazısı yazar ve link verirsiniz, karşınızdaki site de bunun karşılığında bir link verir.

İçeriklerinizi biraz daha artırın. En azından birkaç güzel makale / sayfa oluşturun. Ardından epsilos.com.tr'de yer alan bloğumuzla karşılıklı makale yazımı yapabiliriz. Bu daha doğal, etkili bir yöntemdir. Mesela SEO ile ilgili bir makaleniz varsa, bir blog yazısı içine makalenize atıfta bulunabilirim.

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap