/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Bugün Benim Doğum Günüm 🎂

Hakan 4 36

Admin
Moderator
Kurumsal+ Plus
Bugün doğduk, yaş 36 oldu...
Level 37'ye geçiş yapıldı😀
Ruh 23, beden sistem güncellemesi istiyor 😂
Hayat nasıl gidiyor? Sorgulama modundayim ama şükür modunu kapatmiyoruz.

Dipnot: hediyeler kabul edilir.
doğum günü

Webmasterın sevgili moderatörü Hakan 🫶 İyiki doğmuşsunn yeni yaşın sana güzellikler ve mutluluk getirsinnn :love: Sadece ruh değil görünüşün ve enerjin de 23, rakamlara takılmadan doğum gününün tadını çıkarırsın inşallah. :)

Webmasterın sevgili moderatörü Hakan 🫶 İyiki doğmuşsunn yeni yaşın sana güzellikler ve mutluluk getirsinnn :love: Sadece ruh değil görünüşün ve enerjin de 23, rakamlara takılmadan doğum gününün tadını çıkarırsın inşallah. :)
Değerli @babywitch güzel dileklerin için çok teşekkür ederim 😊
Ruh 23 onaylandıysa sorun yok, sistem güncellemesini erteliyorum o zaman 😂
Güzel dileklerin için sağ ol, umarım dediğin gibi bol şanslı ve keyifli bir yıl olur 🙏

Doğum günün kutlu olsun modum:love: Nice sağlıklı, huzurlu bir yıl geçirmen dileğiyle İyiki doğdun🎂

Ekli dosyayı görüntüle 20493

İyi ki doğdun ve iyi ki seni tanımışım Hakan. Yeni yaşın sana başta sağlık, huzur ve güzellikler getirir umarımmm :///h☺️

Ekli dosyayı görüntüle 20494

Nice güzel mutlu sağlıklı yıllara ailen ve sevdiklerinle nice mutlu yıllara :)
İnşallah hep birlikte bunları yaşarız 🙏Çok teşekkür ederim, değerli anlamlı yorumlarınız için 🥰 Birlikte onca zaman geçirdik, İyiki varsınız 🤗

Yeni yaşın, yeni level’ın hayırlı olsun! :) 37 dediğin nedir ki? Aslında 20’li yaşların tecrübeyle full sürüm yapılmış hali.:p

Şu ruh ve beden çelişkisi hepimizde aynı ruh hâlâ mahalle maçına çıkacak güçte ama beden bi' dakika önce şu bel fıtığını bir konuşalım diyor. Sorgulama modu bazen yorar ama şükür modu açık olduğu sürece o gemi her türlü karaya yanaşır.;)

Nice güzel yaşlara, yeni yaşının getirdiği güncellemeler sadece keyif ve başarı üzerine olsun! Şükrün bol, neşen daim olsun dostum. İyiki doğdun:love:

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap