/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/
Webmaster Forum

Bluetooth Kulaklık Arıyorum Öneriler?

Hakan

3+ Yıl 🥉
Forum Yardımsever
Moderator
Android Telefonum için ses kalitesi iyi ve uzun batarya ömrü önemli bluetooth kulaklık arıyorum — Öneriler?

Merhaba arkadaşlar, Android telefonum için. Müzik/podcast falan dinlerken yüksek ses kalitesi, bass/tiz dengesi ve mümkün olduğunca uzun şarj dayanımı arıyorum.

• Kulaklıklar kulak içi ve bluetooth olmalı, kablo istemiyorum.
• Tek şarjla uzun süre dayansın; sık sık şarja takmak istemiyorum.
• Ses genel olarak temiz ve güçlü olsun, hem müzik hem podcast için yeterli olsun.

Bütçem biraz geniş, ama fiyat–performans önceliğim var.

Sizce şu ana kadar piyasada en iyi kulaklık önerileri hangileri? Benim için en ideal olanı hangisi olur?
Kullandığınız ve memnun olduğunuz bir marka/model varmı dır ? Lütfen yorumlarda paylaşın.
Teşekkürler.

Ben de birkaç ay önce JBL Wave Beam 2 aldım fena değil sesi ortalama yükseklikte, bass ayarları ile kullanıma uygun hale getirilebiliyor ve kalite açısından çok iyi ama ben kablolu kulaklıktan geçiş yaptığım için biraz hayal kırıklığı yaşadım. Bir de izlediğim videolardan sonra JBL Tune Flex 2'yi tercih etmediğim için de biraz pişman oldum çünkü Wave Beam 2'den daha kaliteli bir ses vermese de daha yüksek bir ses verebiliyormuş. Bu iki modele bakabilirsin.

Ben de birkaç ay önce JBL Wave Beam 2 aldım fena değil sesi ortalama yükseklikte, bass ayarları ile kullanıma uygun hale getirilebiliyor ve kalite açısından çok iyi ama ben kablolu kulaklıktan geçiş yaptığım için biraz hayal kırıklığı yaşadım. Bir de izlediğim videolardan sonra JBL Tune Flex 2'yi tercih etmediğim için de biraz pişman oldum çünkü Wave Beam 2'den daha kaliteli bir ses vermese de daha yüksek bir ses verebiliyormuş. Bu iki modele bakabilirsin.
+ şarj konusunda JBL Wave Beam 2 şarj konusunda hiç üzmeyen bir model dakikalar içerisinde şarj edilebiliyor ve günlerce idare ediyor aklında bulunsun.

+ şarj konusunda JBL Wave Beam 2 şarj konusunda hiç üzmeyen bir model dakikalar içerisinde şarj edilebiliyor ve günlerce idare ediyor aklında bulunsun.
JBL'in ses ve özellikle bass kalitesine hayranım. :) Yeğenimde denediğim kulak üstü modeli, bu kaliteyi zaten bende kanıtladı. Ancak ses seviyesi beklentimin altında kalmıştı.:(

Bu deneyim, kulak içi modellerde özellikle JBL Wave Beam 2'de de benzer bir ses seviyesi yetersizliği yaşama endişesi yaratıyor bende. Yine de, JBL Tune Flex 2 modelini detaylıca araştıracağım bakalım.

Tavsiyen ve önerin için çok teşekkür ederim.:giggle: Farklı markaların yüksek ses çıkışına sahip modellerini de değerlendirmeye açığım.

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap