Bizlerden İstekleriniz Neler?
Merhaba sevgili webmasterforum.net.tr takipçileri, aramıza hoş geldiniz!Ben WebmasterForum'un sahibi olarak, platformumuzu daha da geliştirmek adına sizin değerli öneri ve desteklerinize ihtiyacım var. Sizlerden istediğim tek şey, WebmasterForum'un keyfini çıkarmanız ve yapılması gerekenleri bize bırakmanızdır.
Peki, aklınızdaki sorular ve istekler neler? Gelin birlikte forumumuzu daha iyi bir yere taşıyalım:
- WF Hakkında Genel Geliştirme Önerileri: Sitemizi nasıl daha iyi hale getirebiliriz?
- Forum Hakkında Önerileriniz: Forumun genel yapısı, kategoriler, kullanılabilirlik konularında ne gibi fikirleriniz var?
- Forumdaki Hatalar: Karşılaştığınız teknik aksaklıklar veya gördüğünüz hatalar var mı?
- Webmaster Forum Yöneticilerinden İstekleriniz: Yönetim ekibimizden beklentileriniz neler?
- Forumda Olması Gerekenler: Hangi yeni özellikler veya bölümler foruma değer katar?
- Premium Üyelik: Foruma premium üyelik sistemi getirilmeli mi, getirilirse hangi ayrıcalıkları sunmalı?
- Yönetici Memnuniyeti: Forum yöneticilerinden ne kadar memnunsunuz? Geliştirilmesi gereken yönler var mı?
- Bana Özel Bölüm İstekleri: "Bana özel bir bölüm olsun" diyenler var mı, varsa ne tür bir bölüm olmalı?
- Webmaster Forum Adaleti: Forum içindeki kural uygulamaları ve denetimler hakkında düşünceleriniz neler?
Bu konu, tüm öneri ve görüşlere açıktır. Düşüncelerinizi bizimle paylaşmaktan çekinmeyin!
Son düzenleme: