/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Bilgisayarınızı sigortalattınız mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi masteruye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 2
  • Görüntüleme Görüntüleme : 2K

masteruye

3+ Yıl 🥉
Başlangıç
arkadaşlar suanda bende MSI var ve suan herşeyden daha önemli ve değerli benim için bu yüzden de sigortalatmayı düşünüyorum suanda istediğim uzatılmış garanti ve koruma sigortası yaptırmak sizlerden yaptırıpta memnun kaldığınız şirket önerisi verebilecek var mı ?

bencede kesinlikle yaptır suan da onun basına bir şey gelse sen altından kalkamazsın kardeşim :D benim arkdaşlarım da böyle bilgisayar telefon gibi cihazlarını sigortalatıyorlar Gulf sigortayı tercih ediyorlar ki geçen gün arkdaşım cihazında bi soru olmustu hasar dosyası oluşturuldu baya baştan sona ilgili davranıyorlarmış

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap