/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Anahtar Teslim Web Site vs Wordpress Üzerinden Site Oluşturmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi babywitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 4
  • Görüntüleme Görüntüleme : 2K

babywitch

Çaylak
Kurumsal Üye
Arkadaşlar sizce anahtar teslim web site almak mı mantıklı yoksa teknik bilgim fazla olmamasına rağmen wordpress üzerinden kendi sitemi oluşturmak mı? Anahtar teslim siteler uygun fiyatlar üzerinden satılıyor ama yapay zeka ile vs yapıldığı için sorun oluşturabiliyormuş :/ Sizce ne yapmalıyım?

Bence burada biraz senin beklentine bağlı 🙂 Eğer sadece hızlıca bir site açıp “dursun” diyorsan anahtar teslim paketler işini görebilir, ama uzun vadede kontrol sende olmadığı için sıkıntı çıkarabilir. Yapay zekâ ile üretilmiş içerikler bazen telif hakkı veya SEO tarafında sorun yaratabiliyor, o yüzden dikkat etmek lazım.

WordPress tarafı ilk başta biraz uğraştırır gibi görünse de aslında çok fazla hazır tema ve eklenti var. Teknik bilgin az olsa bile YouTube’da veya bloglarda adım adım anlatımlar bulabiliyorsun. En azından site üzerinde tam kontrol sende olur, istediğin zaman güncelleyebilir, geliştirebilirsin.:
  • Kısa vadeli, uğraşmak istemiyorsan → Anahtar teslim.
  • Uzun vadeli, öğrenmeye açıksan → WordPress çok daha mantıklı.
Ben olsam WordPress’i seçerim, çünkü bir kere öğrenince ileride başka projelerde de işine yarıyor ;)

Cevabınız için teşekkür ederim peki önerdiğiniz bir eğitim var mıdır wordpress öğrenme açısından? :)

Günümüzdeki yapay zeka ile artık anahtar teslim site almak bana göre mantıksız çünkü yapay zeka yardımı ile sıfırdan başlayıp daha iyi yerlere gelebilirsiniz. Sadece bunda biraz zaman ve sabır gerekiyor...

Günümüzdeki yapay zeka ile artık anahtar teslim site almak bana göre mantıksız çünkü yapay zeka yardımı ile sıfırdan başlayıp daha iyi yerlere gelebilirsiniz. Sadece bunda biraz zaman ve sabır gerekiyor...
Yapay zekayla web site oluşturmak istemiyorum açıkçası çünkü güvenlik sorunları ve sitelerin hepsinin aynı gibi olması falan filan gibi şeyler olabiliyo bundan dolayı yapayzeka olmadan sunulan anahtar teslim web site kurulumundan bahsetmiştim aklım karıştı aslında :/

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap