/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Alastyr.com Hosting Değerlendirmesi

Hakan

4+ Yıl 🥉
Gizemli Simyacı
Moderator
Kurumsal+ Plus
Merhaba arkadaşlar: Daha önce farklı bir firmada yaşadığım kaba bir personel üslubu nedeniyle Alastyr yorumlarına bakıp katılmaya karar vermiştim. Ne yazık ki, bu karar büyük bir hayal kırıklığıyla sonuçlandı.
Şahsi deneyimime dayanarak, bu firmaya yapılan olumlu yorumların ya ücretli ya da firma personeli tarafından yapıldığı şüphesini taşıyorum. Lütfen doğru ve dürüst yorumlar yazın, insanları yanıltmayın! İnsanlar emek veriyor, para harcıyor; işinizi hakkıyla yapın.

Yaşanan Sorun: İlgisizlik ve Destek Kalitesizliği​

Konu: Xenforo altyapılı forum sitem için aktif ve izin verilen PHP modülleri hakkında tamamen hosting teknik altyapısıyla ilgili bir soru sordum.

Gelen Cevap ve Tepki:
(Xenforo hakkında destek sağlanmamaktadır.) Bu cevabın hemen ardından destek talebi kapatıldı.

Gerçek Talep: Ben Xenforo yazılımı ile ilgili kod/hata desteği istemedim. Sadece hosting sunucusunun teknik ayarları ile ilgili bilgi talep ettim.
Firmanın Tutumu: Bu, kendini beğenmişlik, ego ve tam bir müşteri ilgisizliğinden başka bir şey değildir. Müşterinin ne sorduğunu bile anlamadan talebi kapatmak kabul edilemez.

Müşteri Memnuniyeti Sıfır, bu olumsuz üslup ve ilgisizlik üzerine ben de üyeliğimin silinmesini talep ettim.

Kusura bakmayın, bir yanlış anlaşılma oldu, veya Müşteri memnuniyeti bizim için önemlidir, gibi en ufak bir geri dönüş bile yapılmadan üyeliğim anında silindi. Ne kadar saçma ve profesyonellikten uzak bir firma!

Uyarı: Uzak Durun!
Arkadaşlar, bu tür firmalardan uzak durun! Müşteriye verilen önem ve sunulan hizmet kalitesi, bir firmanın her şeyini açıklar nitelikte.
Tekrar ediyorum: Uzak durun derim.

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap