Selamlar herkese,
Gelistiricilerin en buyuk sorunu olan "API'si olmayan siteden veri cekme" ve "Cloudflare engeline takilma" problemlerini kokten cozen yeni acik kaynak projem PhantomAPI'yi yayinladim.
Aylik binlerce dolar odediginiz enterprise scraping (veri kazima) cozumlerini tamamen kendi sunucunuzda, ucretsiz ve dogrudan bir REST API mantigiyla kullanabilmeniz icin gelistirdim.
One Cikan Ozellikler:
https://github.com/ossiqn/PhantomAPI
Projeyi inceleyip GitHub uzerinden repoyu yildizlayarak (star) destek olursaniz cok sevinirim. Kurulumla alakali veya gelistirme fikirleriniz varsa konu altindan belirtebilirsiniz. Iyi forumlar!
Gelistiricilerin en buyuk sorunu olan "API'si olmayan siteden veri cekme" ve "Cloudflare engeline takilma" problemlerini kokten cozen yeni acik kaynak projem PhantomAPI'yi yayinladim.
Aylik binlerce dolar odediginiz enterprise scraping (veri kazima) cozumlerini tamamen kendi sunucunuzda, ucretsiz ve dogrudan bir REST API mantigiyla kullanabilmeniz icin gelistirdim.
One Cikan Ozellikler:
- Aninda REST API: Herhangi bir sitenin URL'sini ve istediginiz veriyi (ornek: "urunleri ve fiyatlari cek") gonderin, sistem size temiz bir JSON dondursun. Ozel parser yazmaya son.
- Kusursuz WAF Bypass: Cloudflare Turnstile, Datadome ve Akamai gibi engelleri entegre stealth tarayici motoruyla otomatik olarak asar.
- AI DOM Analizi: Karmasik HTML yapilariyla ugrasmazsiniz, GPT-4o destegiyle sayfayi analiz edip veriyi dogrudan JSON olarak ayiklar.
- Kurumsal Mimari: FastAPI, asenkron islem, rate limit ve otomatik proxy rotasyonu (proxies.txt) ile binlerce istegi sorunsuz karsilar.
Projeyi inceleyip GitHub uzerinden repoyu yildizlayarak (star) destek olursaniz cok sevinirim. Kurulumla alakali veya gelistirme fikirleriniz varsa konu altindan belirtebilirsiniz. Iyi forumlar!