50 TL ye Adsense Onay Eğitimi

E-Ticaret & Alışveriş
Katılım
13 Eki 2020
Mesajlar
6
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar. r10 ve diğer webmaster forumlarında tr pinsiz adsense satışı yapıyordum fakat artık ailevi, sağlık ve maddi problemlerden dolayı adsense onayı alıp, hesabı satacak ve onaylama süresini bekleyecek vaktim yok. Çünkü sıkıntısız onay alabilmek için biraz zaman harcamak gerekiyor. Ayrıca şuan sağlık sebebiyle büyük sayılabilecek miktarda nakite ihtiyacım var. Bunu isteyene ispat edebilirim.

Yukarıda yazılı bulunan sebepten dolayı kendim kullandığım yöntemler ve püf noktalardan oluşan Adsense onay alma eğitimimi (Yaklaşık 4.5 sayfadan ibaret PDF belgesi olarak) paylaşmak istiyorum.

Öncelikle belirtmeliyim ki yedek nasıl kurulur, sql da değişiklikler nasıl yapılır, hosting nasıl alınır/açılır, header kısmına ilgili kodlar nasıl eklenir, domain nasıl alınır, domain panelinde yapılacak işlemlerin nasıl yapıldığı gibi basit konulara değinmedim. Bu işle uğraşanların çoğu zaten bunları bilir. Bu hususu söyleyeyim ki siz eğitimi aldığınızda sıkıntı yaşamayalım.

Size vereceğim meteryal işlem sırasını, ince detayları ve püf noktaları anlatan yaklaşık 4.5 sayfadan ibaret bir PDF belgesidir.

Ayrıca ben yedek site kurmayla, veritabanı güncellemeyle vs. uğraşamam. Sıfırdan kendim yapacağım. Nasıl onay alabilirim sorusuna cevabı da eğitim metninde bulacaksınız.

Eğitim içeriğinde wp-automatic gibi programla içerik çekme başka bir eklentiyle spinleme/özgünleştirme , başka bir siteden botla içerik çekme gibi şeyler yoktur. Ki bunu kesinlikle önermiyorum.
Hayatta 1 dk sonraya bile garantimiz yoktur. Bu Adsense onay konusunda karşımızda olan sistem Google. Bu sebeple yaptığınız işlemlerden (sırası ve zamanı) veya Google Adsense tarafından herhangi bir yaşanacak olumsuz duruma istinaden garanti vermiyor iade de kabul etmiyorum. Ki iade olayı bu işte komik olur Emeğimi de zayi edip eğitimi internette dağıtan kişilere (eğer olursa) hakkımı kesinlikle ve kesinlikle helal etmeyeceğim.

Ref verilmeyecektir.
Ödeme yöntemi : Enpara, Vakıf, İş, Ziraat

İletişim/Whatsapp : 0541 299 35 40
 
Üst Alt