2019 Mobil Pazarlama Trendleri: Detaylı Kılavuz

rucoder

Eski üye
Katılım
5 Nis 2022
Mesajlar
221
Tepki
0

2019 Mobil Pazarlama Trendleri: Detaylı Kılavuz​

2019 Mobil Pazarlama Trendleri


Mobil pazarlamada başarıya ulaşmış olmak için trendlerin yakından takip edilmesi gerekir. 2019’da başarıya ulaşmış olabilmek için yakından takip etmeniz ihtiyaç duyulan trendleri 2019 Mobil Pazarlama Trendleri hakkında sizlere detaylı bir kılavuz hazırladık.

2019 Mobil Pazarlama Trendleri


2019 Mobil Pazarlama Trendleri


1- Artırılmış Gerçeklik (AR)


Artırılmış gerçeklik, 2018 mobil pazarlama trendleri içinde oldukça ön plana çıkarken 2019’da da AR, mobil pazarlama trendleri içinde ilk sırada. Her geçen gün gelişmeye devam eden AR teknolojisi 2019’da işlevselliğini artıracak ve öteki uygulamalar ile entegre olarak genişleyecek. İnteraktif seminerler ve holografik sunumlar bu durumun yalnızca birkaç örneğidir.

Artırılmış gerçeklik ve sanal gerçekliğin oyun teknolojilerinde kullanıldığı günler artık geride kaldı. Bilhassa artırılmış gerçekliğin kullanıldığı şu demek oluyor ki entegre edilmiş olduğu uygulamalar her geçen gün artmaktadır. Bu yüzden artırılmış gerçeklik mobil pazarlama içinde mühim bir yer tutmaktadır.

2- Blockchain


Blackchain, asla şüphesiz yeni güvenlik trendi olarak adlandırılmaktadır. Bilhassa şirket güvenliği mevzusunda bu durum daha da ön plana çıkmaktadır. Kullanıcılar artık akıllı telefonlarla beraber gizli saklı bilgilerini korumayı ve yönetmeyi mobil cihazlarla gerçekleştirmektedir. Bu durumla beraber artık güvenlik ihtiyacı da artmaktadır. Kullananların fazladan güvenlik ihtiyacı 2019’da blockchain şifrelemesi ile gerçekleştirilmeye başlanacaktır.

2019’da güvenlik ihtiyacı ile ilgili oluşan bu durumu iyi mi anlayacağı ve iş faaliyetlerinde iyi mi kullanılacağı oldukça önemlidir. Bu güvenlik eğilimini yakından takip ederek kendinize bir strateji belirlemeniz gerekir.

3- Suni Zeka


Yazapy Zeka, her geçen gün hayatımızda daha çok yer edinirken mobil uygulamalarda da kullanım açısından geniş yer tutmayı başarmaktadır. Suni Zeka, mobil uygulamalarda bilhassa güvenlik sistemlerinde daha çok kullanılmaktadır. Bilhassa herhangi bir güvenlik açığı oluşmadan ilkin tahmin işlemi yapması için suni zeka teknolojisinden yararlanılmaktadır. Mobil uygulama ve birçok alanda kullananların ödeme güvenliğini çoğaltması e-ticarette de her geçen gün daha yaygın kullanılmasını sağlamaktadır.

4- Bulut Teknolojisi ve Bulut Tabanlı Uygulamalar


İnternetin her geçen gün insanoğlu içinde yaygınlaşması ve tüm hayata entegre olması bulut teknolojisi ve bulut tabanlı uygulamaların yaygınlaşmasını sağlamış oldu. Ek olarak suni zeka ve makine öğrenimi ile geliştirilen uygulamalar daha çok depolama kapasitesi gereksinimi doğurmaktadır. Bu durumda da bulut teknolojisi ve bulut tabanlı uygulamalara olan gereksinimler daha da artmaya başladı. Direkt buluttan veri alan uygulamalar ile beraber artık oldukca büyük hacimli uygulamalar bile mobil cihazlarda daha azca belleğe gereksinim duyuyor.
 
Üst Alt