Sivas HABER58 Portalı www.haber58.com YAYINDA

haber58

Banlı Üye
Katılım
15 Ara 2019
Mesajlar
111
Tepki
25
2006 Mart ayında kurulan www.haber58.com, Sivas, ilçeleri ve köylerinin sürekli güncellenen, tarafsız haber sitesi olma iddiasını 10 ilçede editörlükler açarak devam ettirdi.

1675538231399.png


1450 üyesi olan sitede üyeler haber ve makalelerin altına yarum yazabildiği gibi, her ziyaretçi de haberi arkadaşına ve tanıdıklarına gönderebiliyor. Sondakika haber kodları Sivas ve ilçeleriyle alakalı 45 ayrı sitede eş zamanlı olarak yayınlanan HABER58.COM adresinden ulaşmak mümkün.

134 ülkede ziyaretçileri bulunan site günlük 4000 e yaklaşan ziyaretçi sayısıyla Sivas’ın en ciddi sitesi arasında gösteriliyor. Siteye girmeden de masaüstü programı ile sondakika haberlerinin kolayca izlenebildiği program siteden hemen indirilebiliyor. Hiçbir partinin, derneğin, vakıfın, sendikanın, örgütün, teşkilatın yan kuruluşu ve temsilcisi olmayan sitede ideolojik manada her eğilim temsil ediliyor. TCK çerçevesinde Her kişi kurum ve kuruluşa söz hakkı veriliyor.

Site yakın gelecekte Sivas’ın ve Sivaslının parlayan yıldızı olmayı hedefliyor . Eğitim, kültür, politika, yerel medya, kadın, aile, yemek, çocuk, bilim, din, müzik, sağlık, ekonomi, iletişim, seçimler le alakalı tüm haberlerin HABER58.COM sitesinde Sivas’a özgü biçimde yayına veriliyor.
 
Son düzenleme:
Üst Alt