Rampage

WebmasterForum

Coder / Web Uzman
Yönetici
Katılım
19 Ara 2017
Mesajlar
546
Tepki
62
Rampage
Yapım: 2018 filmleri
Tür: Bilim Kurgu Filmleri
Durum: Gelecek Filmler
2018 yılında çıkacak olan Rampage, filmi şimdiden çok konuşulan filmler arasında bulunuyor.
[attachment=60]
Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi
Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz Rampage filmi olacak. Bu yeni filmin yapım şirketi ise Warner Bross olacak. Ancak bu film hakkında o kadar az bilgi var ki, daha doğrusu o kadar gizli tutuluyor ki, oyuncunun hayranları film hakkında neredeyse hiçbir bilgiyi bulamıyorlar. Ve bu da haliyle akıllara filmde kimin oynayacağı, vizyon tarihi ve filmin konusu hakkında soru işaretlerine neden olur.
Rampage filminin konusu hakkında bilgi var mı?
Full hd film izle farkı ile izleyeceğimiz Rampage filminin konusuna gelecek olursak; Primatolog Davis Okoye yani (Johnson) insanlardan uzak duran bir bilim adamıdır. Onun yegane dostu ise inanılmaz bir zekaya sahip ve onunla bebekliğinden beri birlikte olan George yani bir gorildir. Ancak sahte genetik deneyi yüzünden bu sakin ve nazik maymun türü devasa ve öfkeli bir mutanta dönüşmüştür. İşleri daha da kötü yapan şey ise mutanta dönüşen George gibi 3 tane daha farklı hayvan bulunmaktadır. Tabi sonuç beklendiği gibi bir felakettir. Çünkü yeni yaratılmış bu vahşi ve dev avcılar Kuzey Amerika’ya doğru yola çıkmışlar ve önlerine çıkan her şeyi de parçalamaktan geri kalmamışlardır. Bu yüzden Okoye ile görevinden alınmış bir başka genetik mühendisi bir araya gelirler ve panzehri bulmak için çabalarlar. Ancak Okoye bunu sadece dünyadaki kaosu durdurmak için değil aynı zamanda şu anda dünya çapında korkulan ama bir zamanlar dostu olan nazik arkadaşını kurtarmak için de yapacaktır. Tabi panzehri bulmaya çalışırken bu sırada da korkunç savaşlar vereceklerini film izleyicilerine söylememize ger yok. Çünkü konuştuğumuz kişi zaten Dwayne Johnson!
Rampage filminde kimler rol alacak?
Merakla beklenen ve hd film izle imkanı ile artık izleyebileceğimiz Rampage filminde elbette en başta Dwayne Johnson yıldız oyuncu olarak baş köşeyi alıyor. Ayrıca bu muhteşem filme yine muhteşem oyuncular eşlik ediyorlar.
Rampage filminde izleyici Dwayne Johnson’ın yanı sıra Moonlight filminden Oscar adayı Naomie Harris, (Billions) dizisindenden Malin Akerman, (Girls) dizisinden Jake Lacy, ( True Blood) dizisinden Joe Manganiello, (Walking Dead) dizisinden Dean Morgan, (The Wolf of Street) filminden P.J. Byrne, (Solace) filminden Marley Shelton, (San Andreas) filminden Breanne Hill, (Hunger Games: Catching Fire) filminden Jack Quad ve (Daredevil) dizisinden de Matt Gerald gibi devasa isimlerde bu muhteşem filmde Johnson ile birlikte rol alacaklar.
Rampage’in yapımcı, yönetmen ve senaristi de güçlü mü?
Bu kadar muhteşem oyuncuyu bir filmde bir araya gelmiş gördükten sonra elbette akıllarda filmin bel kemiği olan yapım, yönetim ve senaryo da kimlerin olduğu sorusu uyanıveriyor. Rampage filmi yapımcıları Dwayne Johnson, Brad Peyton, Hiram Garcia, John Rickard ve Beau Flynn. Bu film ayrıca blockbuster da efsane yaratan ve full hd film görüntüsünde izlediğiniz San Andreas filminden sonra Johnso Flynn ve Peyton arasındaki üçüncü iş ortak yapım oluyor.
Rampage filminin senaristleri ise Ryan Condal, Ryan Engle ve Carlton Cuse. Yönetmen koltuğunda da yetenekli ve güçlü yönetmen Brad Peyton’u görüyoruz.
Rampage filmini en zaman izleyebileceğiz?
Warner Bross’un üstlendiği ve full hd film izle kalitesinde tüm dünyada izlenecek olan Rampage filmi 20 Nisan 2018 yılında sinema severler ile buluşacak. Yani bu muhteşem filmi izlemek için 2018 yılının son aylarına kadar beklememize gerek kalmayacak.
 

Ekli dosyalar

  • fullhd-rampage-2018-film-izle.jpg
    fullhd-rampage-2018-film-izle.jpg
    24.5 KB · Görüntüleme: 292
Üst Alt