/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Yarım Kalmış Otobüs Bilet Seyahat Platformu Satın Alıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi muratgul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 0
  • Görüntüleme Görüntüleme : 16
Daha önce geliştirilmiş ancak tamamlanmamış, kullanılmayan veya sahibi tarafından artık devam edilmeyen otobüs bilet satış / seyahat / rezervasyon platformu arıyorum.
Sıfırdan yazılım yaptırmak yerine, mümkünse mevcut kaynak kodu ve backend'i bulunan bir projeyi satın almak istiyorum.
Aradığım özellikler
Web sitesi
Mobil uyumlu yapı
Admin paneli
Firma/acente paneli
Otobüs ve sefer yönetimi
Koltuk haritası
Gerçek zamanlı koltuk müsaitliği
Rezervasyon sistemi
PNR/bilet oluşturma
İptal/iade
Online ödeme / sanal POS
SMS/e-posta altyapısı
API entegrasyon altyapısı
Kullanıcı üyelik sistemi
Satış ve ciro raporları
Projenin tamamlanma oranı %30–%90 arasında olabilir.
Teknoloji önemli değil:
PHP / Laravel
.NET
Node.js
Python
React / Next.js
vb.
Özellikle aradığım proje
Tek bir otobüs firmasına ait basit bir web sitesi değil;
birden fazla otobüs firmasının seferlerini listeleyebilecek ve ileride farklı firma API'lerine bağlanabilecek bir altyapı tercih ediyorum.
Daha önce gerçek müşteriler tarafından kullanılmış veya canlıya alınmış projeler önceliklidir.
Teklif gönderirken lütfen şu bilgileri paylaşın
Demo adresi
Kullanılan teknoloji
Projenin tamamlanma oranı
Mevcut özellikler
Kaynak kodunun tamamı mevcut mu?
Veritabanı mevcut mu?
Daha önce canlı kullanıldı mı?
Hangi API'ler entegre?
Online ödeme sistemi var mı?
Proje neden bırakıldı?
Kaynak kodu ve tüm kullanım hakları devredilecek mi?
Talep edilen satış fiyatı
Sadece HTML tasarım veya hazır tema aramıyorum. Gerçek backend + veritabanı + çalışan yazılım altyapısı arıyorum.
Uygun proje varsa demo ve teknik detayları özel mesajla paylaşabilirsiniz.
Ciddi alıcıyım.

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap