/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Son makaleler

Yapay zekanın saçmalıkları

• Konu Sahibi Konu Sahibi babywitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 5
  • Görüntüleme Görüntüleme : 537

babywitch

Çaylak
Kurumsal Üye
Yapay zeka kötü birşey demiyorum ama halada birçok işimde veya günlük sohbett kullanırken öyle saçmalıklarına şahit oldumki yapay zeka dünyayı ele geçirir filan yalanlarına hiç inanasım gelmiyo.. Ufacık örnek: monitör alacaktım 2 saat konuştum bana en sonunda aslında olmayan monitör modelleri önermeye başladı ve burada kullandığım gpt pro... sizin düşünceleriniz neler?

Merhaba, aslında bu biraz prompt yazma becerilerinizle ilgili. Ancak yapay zeka ne yazık ki halüsinasyon görmesi gibi hatalarıyla bu tür durumlara sebep olabiliyor. Bundan dolayı yapay zekayı herhangi bir işte ana araç olarak değil yardımcı araç olarak kullanmak ve bilgilerini dikkatlice teyit etmek gerekiyor. Yapay zekanın dünyayı ele geçirmesi vs biraz fantastik hikayeler. Buna ek olarak günümüzde yapay zeka araçlarının hatalarının göz ardı edilerek çok yeni ve kusursuz bir teknoloji olarak anlatılması da yapay zeka şirketleri gibi kuruluşların pazarlama hilelerinden ibaret. Konu hakkında daha kapsamlı bilgi almak için "Yapay Zeka Halüsinasyonu Nedir?" başlıklı blog içeriğimize göz atabilirsiniz. :)

Yapay zeka kötü birşey demiyorum ama halada birçok işimde veya günlük sohbett kullanırken öyle saçmalıklarına şahit oldumki yapay zeka dünyayı ele geçirir filan yalanlarına hiç inanasım gelmiyo.. Ufacık örnek: monitör alacaktım 2 saat konuştum bana en sonunda aslında olmayan monitör modelleri önermeye başladı ve burada kullandığım gpt pro... sizin düşünceleriniz neler?
Bu tür şeyleri yapay zeka'a değilde forumda sorum var, kısmından veya donanım bölümünden sorarsanız daha iyi sonuçlar alırsınız. Sonuçta yapay zeka işte 😁 bizler gibi ürünü alıp test edemez değil mi😉

Bu tür şeyleri yapay zeka'a değilde forumda sorum var, kısmından veya donanım bölümünden sorarsanız daha iyi sonuçlar alırsınız. Sonuçta yapay zeka işte 😁 bizler gibi ürünü alıp test edemez değil mi😉
Ama forumu boş bırakmam benden bıkabilirsiniz haberiniz olsunn :D

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap