/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Wordpress rakipsiz mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi babywitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 4
  • Görüntüleme Görüntüleme : 622

babywitch

Yeni Üye
Kurumsal Üye
Selamlar, sizce wordpress rakipsizmi? 🤔 Wix falan gibi alternatifleri kullanmak akıllıca değilmidir?

Rakipsiz değil ancak başlangıç için iyi öğrenimi kolay

Selam! Wix'i ben oldum olalı begenmiyorum tabi tercih meselesidir. Joomla drupal gibi alternatifler bulunuyor. Drupal, wordpress gibi geniş eklenti tema vb geniş ürün yelpazesi sahiptir. Ancak wordpress gibi popüler değildirler.

Wordpress rakipsizdir. Tamam; zaman zaman insanı çileden çıkartır ama yine de kullandırır kendini. Kodlama dili bilenler daha iyisini yazabilir ama genel kitleye onu pazarlasalar bile tutunamazlar.

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap