Eğer siz de güvenilir, profesyonel ve yenilikçi bir webmaster forumu arıyorsanız, doğru adrestesiniz. Bilgi paylaştıkça çoğalır ilkesiyle hareket eden topluluğumuzda, her seviyeden kullanıcıya uygun rehber içerikler ve destek kanalları bulunmaktadır. Hemen aramıza katılarak bu ayrıcalıklı webmaster forumu içerisinde yerinizi alın ve dijital dünyadaki başarınızı tescilleyin!
Eğer siz de güvenilir, profesyonel ve yenilikçi bir webmaster forumu arıyorsanız, doğru adrestesiniz. Bilgi paylaştıkça çoğalır ilkesiyle hareket eden topluluğumuzda, her seviyeden kullanıcıya uygun rehber içerikler ve destek kanalları bulunmaktadır. Hemen aramıza katılarak bu ayrıcalıklı webmaster forumu içerisinde yerinizi alın ve dijital dünyadaki başarınızı tescilleyin!
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Wordpress Eticaret Tasarım işinden anlayan öğrenci v.slere iş.
şirketlerden aldığım işleri forumlar üzerinden arkadaşlarla paylaşarak iş yapmaktayım. Wordpress e ticaret temasıyla e ticaret üzerine çalışacak site başına ücretlendirecek arkadaş arıyorum. Dataları hazır, ürünler v.s , temalar içine atacak woocommerce ile az çok çok profesyonel olmasına gerek yok ama az çokda photoshop veya diğer çizim programlarından anlayan, grafik vs çizecek. arkadaş arıyorum. düzenli iş yaptırdığım 5 yıllık arkadaşım özel sorunlarından dolayı ayrıldı.Bu nedenle arayış halindeyim. Düşünürseniz buradan veya mail adresim [email protected]
Dostum merhabalar. www.alperengurbuz.me web sayfamdan portfolyomu inceleyebilirsin. Yazılım mühendisim, 2.5 yıldır wordpress plug'inleri geliştiriyiorum ve woocommerce dahil olmak üzere pure olarakta e-commerce tasarımlar yapıyorum. Medusa Medya şirketinde aktif olarak çalışıyorum ve ek gelir olarak freelance işler yapıyorum. Uygun fiyata beraber çalışanbiliriz. Mail: [email protected]