/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Son makaleler

Ücretsiz Script Ücretsiz PHP Kurumsal V8 Scripti | Açık Kaynak, SEO Odaklı ve Full Mobil Uyumlu!

Hakan ALAN

Hakan
4+ Yıl 🥉
Forum Filozofu
Moderator
REKLAM VEREN
Merhaba Değerli Webmaster Forum Üyeleri,

Serinin en yeni ve en gelişmiş versiyonu olan Kurumsal V8 ile karşınızdayım! Daha önceki sürümlerden gelen tecrübe ve geri bildirimlerle optimize edilen bu özel scripti, forumumuza özel olarak tamamen ücretsiz paylaşıyorum.
Profesyonel bir kurumsal kimlik oluşturmak isteyenler için hem hızlı, hem de tamamen özelleştirilebilir bir çözüm arıyorsanız doğru yerdesiniz.

Neden Kurumsal V8 Tercih Etmelisiniz?​

• Modern & Flat Tasarım: Göz yormayan, güven veren kurumsal renk paleti.
  • Gelişmiş Yönetim Paneli: Teknik bilgi gerektirmeden her şeyi saniyeler içinde değiştirin.
  • Full Responsive: Telefon, tablet ve masaüstü cihazlarda kusursuz görüntü.
  • SEO & Performans: Arama motoru dostu temiz kod yapısı ve yüksek sayfa açılış hızı.
  • Açık Kaynak: Ücretli olarak satın alınmış ve tüm kısıtlamaları kaldırılmıştır.

Canlı Demo ve Panel Bilgileri​

Scriptin tüm özelliklerini canlı olarak test etmek için aşağıdaki bilgileri kullanabilirsiniz:

DEMO İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yönetici Giriş Bilgileri:

Scripti Nasıl İndirebilirim?​

Bu özel yazılımı kütüphanenize eklemek ve hemen kullanmaya başlamak için yapmanız gerekenler çok basit:
  1. Kayıt; Foruma en az 1 haftalık üye olmak.
  2. Konu veya Mesaj; Forumda açılan konulara cevap yazmak veya 5 konu açın.
  3. Konuyu Beğenin; (Desteğiniz benim için değerlidir!)
  4. Konu Altına Bir Yorum Bırakın; (Soru, görüş veya bir teşekkür yeterlidir.)
Sistem Notu: Yukarıdaki 3 adımı tamamladıktan sonra, indirme bağlantısı bu mesajın hemen altında otomatik olarak görünecektir.
1 ADIM:
2ADIM:
3 ADIM:

Not: Tüm scriptlerimiz php versiyonu özellikle PHP 7.4 uyumluludur. İlk kurulumda eğer hata alırsanız, PHP sürümünü kontrol etmeyi unutmayın..

Kurulum ve Teknik Destek​

Kurulum esnasında herhangi bir takıldığınız nokta olursa çekinmeyin!
  • Sorularınızı doğrudan bu konu altından sorabilirsiniz.
  • Acil durumlar veya özel sorularınız için bana PM (@Hakan) üzerinden ulaşabilirsiniz.

Canlı Kurulum - Video Anlatım​

Yeni başlayan arkadaşlarımız kurulum videomuzu izleyebilirsiniz.

Güle güle kullanın, projelerinizde başarılar dilerim!

Ücretsiz PHP Kurumsal Script

1772046849122.webp

1772046876674.webp

Ekli dosyalar

• Webmasterforum.com.tr_Sıfırdan_Canlıya_Kurumsal_Script_Kurulumu.mp4
    65.2 MB
Son düzenleme:
  • Sevmek
Tepkiler: CaN
Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap