Merhaba arkadaşlar,
Biliyorsunuz, piyasada çok fazla script var ama çok azı Kurumsal V7 kadar stabil ve kullanıcı dostu olabiliyor. Bugün, kütüphanemde bulunan ve piyasada hala taş gibi çalışan bu özel versiyonu, tüm sınırlarını kaldırarak sizlerle paylaşıyorum!
Eğer müşterileriniz veya kendi projeleriniz için hızlı kurulan, sorun çıkarmayan ve şık duran bir altyapı arıyorsanız, V7 tam size göre.
CANLI DEMO ADRESİ
Admin Paneli Erişimi:
2 ADIM:
3ADIM:
Not: Tüm scriptlerimiz php versiyonu özellikle PHP 7.4 uyumluluğuyla bilinir. İlk kurulumda eğer hata alırsanız, PHP sürümünü kontrol etmeyi unutmayın..
Biliyorsunuz, piyasada çok fazla script var ama çok azı Kurumsal V7 kadar stabil ve kullanıcı dostu olabiliyor. Bugün, kütüphanemde bulunan ve piyasada hala taş gibi çalışan bu özel versiyonu, tüm sınırlarını kaldırarak sizlerle paylaşıyorum!
Eğer müşterileriniz veya kendi projeleriniz için hızlı kurulan, sorun çıkarmayan ve şık duran bir altyapı arıyorsanız, V7 tam size göre.
Kurumsal V7'nin Öne Çıkan Gücü:
- Hız Canavarı: Hafif kod yapısı sayesinde Google PageSpeed skorlarında rakiplerini geride bırakır.
- Sektör Bağımsız: İnşaat, tekstil, teknoloji veya hizmet sektörü... Renkleri panelden değiştirin, her sektöre uyarlayın.
- Güvenlik Öncelikli: SQL Injection ve XSS saldırılarına karşı optimize edilmiş güvenli çekirdek.
- Mobil %100 Uyumlu: Php altyapısı ile her ekranda kusursuz görünüm.
Teknik Detaylar & Önizleme
Scripti canlı canlı test etmeden karar vermeyin:CANLI DEMO ADRESİ
Admin Paneli Erişimi:
- Panel Yolu: /adminx/index.php
- Giriş: demo@demo.com / Şifre: demo
Bu Scripti Nasıl Edinirim?
V7'yi ücretsiz bir şekilde indirmek ve bu paylaşıma destek olmak için:- Kayıt; Foruma en az 1 haftalık üye olmak.
- Konu veya Mesaj; Forumda, blogda açılan konulara cevap yazmak veya 5 konu açın.
- Konuyu Beğenin; (Desteğiniz benim için değerlidir!)
- Konu Altına Bir Yorum Bırakın; (Soru, görüş veya bir teşekkür yeterlidir.)
1 ADIM:Bilgi: Talimatlar doğrultusunda indirme butonu bu kutunun altında otomatik belirecektir.
2 ADIM:
3ADIM:
Destek ve Geri Bildirim
Script tarafımdan bizzat test edilmiştir. Kurulumda hata alırsanız veya PHP versiyonuyla ilgili bir sorunuz olursa:- Buradan yorum yazarak teknik destek talep edebilir,
- Veya @Hakan etiketiyle bana özel mesaj gönderebilirsiniz.
Canlı Kurulum - Video Anlatım
Yeni başlayan arkadaşlarımız kurulum videomuzu izleyebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar, Bugün sizlerle, forumumuzdaki Ücretsiz Scriptler, kategorisinde paylaştığımız o kurumsal scriptlerin kurulumunu adım adım anlatacağım. Gelen geri bildirimlere üzerine, bazı arkadaşlarımızın kurulum aşamasında zorluk yaşadığını duyduk, bu video hem o sorunları çözecek hem de yeni başlayan dostlarımıza rehber gibi bir video olacak.
İlk iş olarak, Sitemizden indirdiğiniz script dosyalarını zip formatında bilgisayarımızda hazır hale getiriyoruz. Daha sonra bu dosyaları sunucumuzun Public_html kısmına yüklüyoruz. Aşağıdaki talimatlar şu şekildedir;
İlk iş olarak, Sitemizden indirdiğiniz script dosyalarını zip formatında bilgisayarımızda hazır hale getiriyoruz. Daha sonra bu dosyaları sunucumuzun Public_html kısmına yüklüyoruz. Aşağıdaki talimatlar şu şekildedir;
Adım 1: Veri Tabanı...
- Hakan ALAN
- php kurumsal web site nasıl kurulur php script kurulumu nedir script kurulumu
- Cevap: 2
- Forum: Ücretsiz Scriptler
Not: Tüm scriptlerimiz php versiyonu özellikle PHP 7.4 uyumluluğuyla bilinir. İlk kurulumda eğer hata alırsanız, PHP sürümünü kontrol etmeyi unutmayın..
Son düzenleme: