/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Twitter API'si hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi somebach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 10
  • Görüntüleme Görüntüleme : 1K

somebach

5+ Yıl 🥉
Forum İkonu
Soru & Cevap Uzmanı
Ya ben anlamıyorum, Twitter cidden çok takıntılı bu konuda, böyle API mi olur ? Böyle API olur mu ? API'yi alana kadar ter içinde kalıyorsunuz, ne yapacağız sizin API'nizi, erişim sağlayan hesapların ve takipçilerinin tweetlerini otomatik şekilde dbye kaydedip daha sonra gizli profilleri görüntüleme uygulaması mı yapacağız ? Hayır cidden niyetim bu değildi ama çok kötü hissediyorum, başvuru yapıyorum, kendimi anlatıyorum, projemi anlatıyorum, e tamam veeer hadi ama yok vermiyor bana developer paneli, bana e-posta gönderiyor "birkaç bilgi daha lazım" diye, al kimliğimi, herşeyimi al ne istiyorsunuz ? Vazgeçtim, yapmıyorum istemiyorum API falan, cidden sıkıldım ya, neden bu kadar uğraştırıyorsun ki, zaten kullanmayı bilen 3-5 kişi var, ver şu API'leri.

Soruyorum WF'ye: Twitter API'lerine erişim sağlayabilen oldu mu ?

Ya ab of stonks meselesi oldu ? güleyim mi ağlayım mı bu ne biçim site ya bir api alamadık ciddi ciddi vermediler bundan aylar önce de başvurmuştum yine vermemişlerdi.

Konuşuyoruz işte az kalmış bu konu içerisinde olursun 1000 mesaj

Bu arada yarı kabine var, sence gelir mi uzaktan eğitim

nolur uzaktan eğitim olsun
İnşALLAH Türker dua et cidden umut ediyorum hep, Twitter'da gelecek diyorlar ama bilmiyorum, benim içinde sıkıcı uzaktan, reelde pek arkadaşım yok yüzyüze olunca sanaldakilerlerle konuşamıyorum.

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap