Twitch Androide İle Ucuz Bit Alma

Katılım
27 Ağu 2020
Mesajlar
4
Tepki
2
Herkese Hello Ben Demirkan Bugün Sizlere Twitch'den Ucuz Bit alma Taktiğini Net Bir Şekilde Anlattım Adımları Uygularsanız Olur.


1- Play Store'dan 1.1.1.1 uygulamasını indirin ve açın. Gizlilik anlaşmasını kabul edip ana sayfaya gelin. Sağ üstte 3 çizgiye tıklayın.ve WARP özellikli 1.1.1.1 seçili olsun ondan sonra alttan "Diğer Ayarlar"a tıklayın.


1.png


2- Sırasıyla "Bağlantı seçenekleri" ve "Engellenmiş uygulamalar"a dokunun. Engellediğiniz uygulamaların yanında "Yönet" yazana basın. Biraz bekledikten sonra karşınıza uygulama listesi geliyor. Burdan Google ve Google Play Store'u işaretleyin ve kaydedin.

2.png


3- Sonra uygulamanın ana sayfasına gelip WARP'ın altındaki anahtara dokunup açın. Karşınıza VPN (ama değil) profili açılacak uyarısı gelecek onlara tamam deyin. İnternetiniz şimdi gizli yazısı geldiği zaman uygulama çalışmaya başlayacaktır ve sağ üstte anahtar çıkacak.

3.png


4- WARP'ı açtıktan sonra artık Twitch uygulamasına girin, canlı yayına katılın, sağ alttan bit simgesine basın, bit edinin yazısına basın ve satın almak istediğiniz bitin fiyatına basın. (İlk defa alacaklara özel 500 bit 25₺)

4.png


Like Atmayı Unutmayınke.
 
Üst Alt