/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Son makaleler

Şikayetim Var Turkcell Rezaleti

• Konu Sahibi Konu Sahibi babywitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 2
  • Görüntüleme Görüntüleme : 421

babywitch

Çaylak
Kurumsal Üye
Turkcell insanları mağdur etmeye tam gazz devam ediyor. Aylar önce sözleşmem bitmişti ve başka operatöre geçecektim bol internetli 850 tllik bir anlaşmayla beni ikna ettiler fakat ben aylardır 1500 tl aşağısında fatura görmedim! aradığımda paycelle girdiğimde sürekli bilmem ne bedeli falan filan zırvalıklarıyla karşılaşıyorum. Aklınız varsa turkcell kullanmayın yaptıkları cazip tekliflere inanmayın arkadaşlar.. 😡

Geçmiş olsun, böyle birşey bende yaşamıştım zamanında öğün bugündür Turkcell kullanmıyorum. Türk Telekom'dan memnunum:LI)))

Turkcell insanları mağdur etmeye tam gazz devam ediyor. Aylar önce sözleşmem bitmişti ve başka operatöre geçecektim bol internetli 850 tllik bir anlaşmayla beni ikna ettiler fakat ben aylardır 1500 tl aşağısında fatura görmedim! aradığımda paycelle girdiğimde sürekli bilmem ne bedeli falan filan zırvalıklarıyla karşılaşıyorum. Aklınız varsa turkcell kullanmayın yaptıkları cazip tekliflere inanmayın arkadaşlar.. 😡
Kesinlikle ben de aynısını yaşıyorum bu yaz da taahhüttümü yeniledim ve son hatam oldu. Bir daha asla Turkcell'den devam etmeyi düşünmüyorum. :mad: Ayrıca internet kaliteleri de berbat.

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap