/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/
Webmaster Forum

Ticaret Bölümü Makale Satışı Kuralları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WebmasterForum

7+ Yıl 🥉
Coder / Web Uzman
Yönetici

WebmasterForum - Ticaret Bölümü Makale Satışı Kuralları​

WebmasterForum'un Ticaret Bölümü'nde sorunsuz ve güvenli bir alışveriş ortamı sağlamak amacıyla aşağıdaki kurallar belirlenmiştir. Lütfen ilan açmadan veya alışveriş yapmadan önce bu kuralları dikkatlice okuyunuz.

Genel Kurallar​

• İlan Açmadan Önce: Herhangi bir ticaret veya ilan konusu açmadan önce, ilgili bölümdeki kuralları mutlaka okuyun. Belirlenmiş bir şablon varsa, konunuzu bu şablona uygun şekilde açmalısınız.
  • Alakasız Mesaj Yasaktır: Satış ya da alış konularına konuyla ilgisi olmayan, gereksiz mesajlar yazmak kesinlikle yasaktır. Yalnızca konuyla gerçekten ilgileniyorsanız veya alıcı/satıcı konumundaysanız mesaj yazın.

Güvenli Ticaret İçin Öneriler​

• Araştırma Şart: Yapacağınız alışverişlerde mağdur olmamak için karşı tarafı çok iyi araştırmalısınız.
  • Ticaret Geçmişi ve Referanslar: Forumdaki ticaret geçmişine, yorumlara ve referanslara mutlaka bakın. Daha önce kimlerle alışveriş yaptığını araştırın.

Dolandırıcılık ve Sorumluluk​

• Dolandırıcılık İspatı: Bir kullanıcının dolandırıcı olduğunu düşünüyorsanız, bunu ispat etmek zorundasınız. İspat edildiği takdirde ilgili kişi forumdan uzaklaştırılacaktır.
  • Forum Sorumluluğu Yoktur: WebmasterForum, yapılan hiçbir ticaretten sorumlu değildir. Tüm sorumluluk, alışverişi yapan taraflara (alıcı ve satıcı) aittir.

E-Ticaret Bölümünde Yasaklı Ürünler​

Aşağıdaki ürünlerin ticareti, tanıtımı veya bu siteler üzerinden reklam/link satışı yapmak kesinlikle yasaktır:

1. Telif Hakkı Kapsamındaki Ürünler: Her türlü telif hakkı kapsamına giren ürünlerin satışı yasaktır.
  2. Yasalara Aykırı Ürünler: 5327 sayılı T.C.K. ve 6762 sayılı T.T.K.'na ve ilgili tüzüklere aykırı olabilecek her türlü satış yasaktır.
  3. Adult ve Warez İçerik: Adult ve warez alan adı, site satışı, tanıtımı veya bu siteler üzerinden e-ticaret konusu açmak yasaktır.
  4. Sigara ve Alkol: Her türlü sigara ve alkol satışı yasaktır.
  5. Bilet Satışı: Biletix ve diğer organizasyon firmalarının biletlerinin temini ve satışı yasaktır.
  6. Cinsel Ürünler: Her türlü cinsel ürün satışı yasaktır.

Son Uyarı​

İlgili kurallara uymayan üyeler, herhangi bir uyarı yapılmaksızın forumdan uzaklaştırılacaktır. "Ben bilmiyordum," "görmedim" veya "okumadım" gibi bahaneler kabul edilmeyecektir. Bu yüzden kuralları dikkatlice okuduğunuzdan emin olun.

webmasterforum.net.tr İyi Forumlar Diler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap