Tapatalk Nedir? Tapatalk Ne İşe Yarar ?

Clara

İçerik Editörü
Katılım
12 Kas 2020
Mesajlar
4
Tepki
0
Tapatalk nedir? Tapatalk Ne işe yarar ?

Tapatalk forum erişimi için özel olarak inşa edilmiş bir mobil uygulamadır.
Tapatalk sistemi tamami ile akıllı telefon yada tablet pc kullanıcıları yani android yada İos kullanıcıların kullanabileceği aynı anca birden fazla forumu ziyaret edip yönetebileceği bir uygulamadır. Bu uygulamanın olması ile her forumda rahatlıkla dolaşılabileceği anlamına gelmez uygulama ile beraber bu uygulamayı aynı zamanda forumlarında desteklemesi gerekmektedir yani sadece uygulama tek başına bir işe yaramayacağını bilmelisiniz. Burada da işte işe size düşüyor bu sistemi forumunuza entegre ederek mobil kullanıcıları bu yönde yönlendire yapabilirsiniz ...

Tapatalk kullanmak kullanıcının isteğine bağlı bir hizmettir yani siz forumunuza entegre edebilirsiniz ama kullanıcı bunu seçmeyerek siteyi normal yollardan da ziyaret edebilir siz sadece bir seçenek olarak kullanıcılara bunu sunarsınız.

Tapatalk mobil uygulamasını kullanmak zorunda olunmadığı gibi kendinize özel bir uygulamada yaptırabilir ve itunes yada google play market aracılıgı ile bunu yayınlayabilirsiniz.

Şu anda hangi forum sistemi destekliyor?

phpBB3, vBulletin, xenforo, IPBoard, Basit Makine, MyBB, bbPress, Kunena ve Vanilya desteklenmektedir. Diğer forum sistemi de Tapatalk API kullanarak üçüncü parti geliştiriciler tarafından geliştirilen eklentileri ile Tapatalk destekleyebilir.
 
Üst Alt