/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Son makaleler

Son Zamanlarda Geçmeyen Kaygı

• Konu Sahibi Konu Sahibi babywitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 8
  • Görüntüleme Görüntüleme : 490

babywitch

Çaylak
Kurumsal Üye
Selamlar, biraz içimi dökmek ve forumdakilerin de fikrini almak istedim. Ülkenin gidişatı, dünya genelinde olan Epstein olayları filan bunların hepsini göre göre geleceğe dair kaygılanmaya başlıyorum... aslında önceden geleceği hep mutlu olacağım bir zaman olarak görürdüm ama şimdi gittikçe herşey kötü oluyo gibi gelmeye başladı... Benim gibi olanlar varsa bununla başa çıkmak için ne yapıyorsunuz ve sanırım uykusuzlukda eklenince hepten film koptu bende... :(
Sad Lugubrious GIF

Günaydın, öncelikle yaşadığın bu hissin çok insani olduğunu ve yalnız olmadığını bilmeni isterim. Bahsettiğin konular (Epstein, ekonomi, kaos) gerçekten ağır konular ve zihnimiz bazen bu kadar negatif bilgi yükünü kaldıramıyor. İşte bu durumla başa çıkmak için birkaç küçük önerim var.

Bir süre karanlık haberlerden ve komplo teorilerinden uzak dur. Zihnin bir süre sadece gerçek ve yakın çevrenle meşgul olsun.

Dünyayı veya ülkeyi tek başına kurtaramazsın ama kendi gününü, uykunu ve işini iyileştirebilirsin.
Kontrol edebileceğin şeylere odaklanmak kaygıyı azaltır.

Uykusuzluk, en küçük problemi bile dev bir dağ gibi gösterir. Zihnin dinlenmediği için savunma mekanizman çökmüş durumda. Önce fiziksel sağlığını (uykunu) toparlamaya bakman gerekiyor, göreceksin ki düşüncelerin de berraklaşacak.

Bizler buradayız, içini dökmek istediğinde forum her zaman yanında. Biraz dinlenmeye ve akışa bırakmaya çalış. Bizlere katil, açılan konulara dahil ol, fikir ve görüşlerini belirt bu biraz olsun seni gerçeklerden kopmamani sağlar. Gelecek, bazen biz plan yapmadığımızda daha güzel gelir.😊

Selamlar, biraz içimi dökmek ve forumdakilerin de fikrini almak istedim. Ülkenin gidişatı, dünya genelinde olan Epstein olayları filan bunların hepsini göre göre geleceğe dair kaygılanmaya başlıyorum... aslında önceden geleceği hep mutlu olacağım bir zaman olarak görürdüm ama şimdi gittikçe herşey kötü oluyo gibi gelmeye başladı... Benim gibi olanlar varsa bununla başa çıkmak için ne yapıyorsunuz ve sanırım uykusuzlukda eklenince hepten film koptu bende... :(
Ekli dosyayı görüntüle 17025
Bence uykuyu duzene sokarsaniz cogu kayginiz duzelir. Zorlama da olsa duzene koymalisiniz belirttiginiz kaygilar zaman zaman hepimizde oluyor sizi iyi anliyorum ama bunlara takildikca bugunu de mahvediyoruz. Birakin gelecek gelecekte kalsin gecmis gecmiste elinizden gelenin en iyisini bugun yapmaya calisin.

Merhaba, öncelikle bu durumda olmana çok üzüldüğümü ve çok iyi anladığımı belirtmek isterim. Ne yazık ki gündemdeki haberler hiç iç açıcı değil ve bu hepimizi etkiliyor. Anladığım kadarıyla empati yeteneğin oldukça gelişmiş ve bu yüzden senin dahil olmadığın sorunlara karşı da derin düşünce ve duygulara sahip oluyorsun. Bu duruma bir de uykusuzluk gibi kişisel sorunların dahil olunca daha kötü bir hale gelmiş gibi. Bu konu hakkında öncelikle bu tür haberlere olan maruziyetini sınırlandırmanı ve olabildiğince olumlu şeylere odaklanmanı tavsiye ederim. Kendi başına kontrol altına alamadığın noktada bir psikologdan uzman desteği almayı ve sevdiklerine danışmayı da asla göz ardı etme. Webmaster forum gibi platformlarda bunları paylaşman, içini dökmen de sana yardımcı olabilir ve eğer konuşmak istersen bana mesaj da atabilirsin. Umarım en kısa zamanda bunların hepsi geçer. 🩵

Bütün yanıtlar için teşekkürler herkeze 🫶 İyiki varsınız webmasterforum... Tavsiyelerinizi dikkate alacağım ama uyku ve kaygıyla ne yapacağımı bilemiyorum....Psikiyatriden tekrardan randevu aldım ilaç konusuna sıcak bakmasamda uykumu vede beraberinde diğer sorunlarımı çözmek için ilaçları içicem galiba.. :/

Bütün yanıtlar için teşekkürler herkeze 🫶 İyiki varsınız webmasterforum... Tavsiyelerinizi dikkate alacağım ama uyku ve kaygıyla ne yapacağımı bilemiyorum....Psikiyatriden tekrardan randevu aldım ilaç konusuna sıcak bakmasamda uykumu vede beraberinde diğer sorunlarımı çözmek için ilaçları içicem galiba.. :/
Çalışıyormusunuz bilmem ama gün içinde evde, işte veya spor gibi aktiviteler yapmanız ve kendinizi bir süre yormaniz uykuya hemen dalmanizi ve derin bir uyku çekmenize yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.
Umarım en kısa sürede herşey yoluna girer
😊

Bence doğru bir karar alanında uzmanlaşmış bir psikiyatrist sayesinde süreci en sağlıklı şekilde yönetebilirsniz. İlaçlara öcü gibi bakmamak ama her sorunu da çözmeyeceğini bilmek gerekiyor. Biraz içsel huzurunuzu kendiniz sağlamaya çalışın, kendinize şefkat gösterin ve bu hayattaki hiçbir şeyin kendi refahınızdan daha önemli olmayacağını bilin.:)

Tekrardan çok teşekkürler hepinize webmaster ailesi bu desteğii ve bunları yaşayan tek insan olmadığımı görmek bile çoook iyi geldi 🫶

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap