/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Son makaleler

Sizce Blog Devri Bitti Mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi babywitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 11
  • Görüntüleme Görüntüleme : 2K

babywitch

Çaylak
Kurumsal Üye
Selamlar arkadaşlar. Sizce 2026'ya girerken Blogger üzerinden blog kurmak mantıklı mı yoksa Blogger devri bitti mi? :/D:/(

Merhaba, blog devri bitmedi. Bloglar hala çok değerli ve uzun süreli emek verirseniz reklamlar ve görünürlük üzerinden güzel gelirler elde etmenizi ya da bir markayı tanınır hale getirmek gibi işlemlerinizi gerçekleştirmenizi sağlayabilir. Ancak Blogger üzerinden özellikle de blogspot uzantısıyla ilerlemek biraz zorlaştı. İlk etapta blogger üzerinden bir blog kurup sonrasında hosting ve domain hizmetleri ile blogunuzu farklı noktalara taşıyabilirsiniz :)

Selamlar arkadaşlar. Sizce 2026'ya girerken Blogger üzerinden blog kurmak mantıklı mı yoksa Blogger devri bitti mi? :/D:/(
Selamlar,

Bu soruda blogger, kullanım amacınıza göre değişir.

Eğer sadece hobi amaçlı yazacaksan, teknik detaylarla (hosting, güncelleme vb.) uğraşmak istemiyorsan ve tamamen ücretsiz bir başlangıç arıyorsan hala iş görür.
Blogger Devri Bitti mi ? Eğer hedefinde profesyonel bir marka olmak, gelişmiş SEO araçları kullanmak ve tam kontrol sahibi olmak varsa, 2026 dünyasında WordPress çok daha doğru bir yatırım olacaktır.

Ciddi bir proje için Blogger artık "demode" kaldı, ancak hızlı ve maliyetsiz bir günlük için hala stabil bir seçenek.;)

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim hepinizee kişisel blogdan daha çok ticari amaçlarla blog kurmayı düşünüyorum ve galiba blogger yerine wordpress kullanmam gerekiyor. :(/:(

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim hepinizee kişisel blogdan daha çok ticari amaçlarla blog kurmayı düşünüyorum ve galiba blogger yerine wordpress kullanmam gerekiyor. :(/:(
Rica ederiz, karar vermenizde yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.

Yakın zamanda forumumuzda domain, hosting ve çeşitli çekilişlerimiz olucak. Etkinlikleri takip etmenizi öneririm:)

Blogger bence bitti, sanal aleme , website ve paylaşıma yeni meil verenler blogger ile başladıklarını gördüm, ama yurkarda arkadaşın dediği gibi niyetin zirveye tırmanmaksa blogger sadece sana zirveyi uzaktan gösterir. Bence wordpress bitirdi.
Yanlış olmasın gecen seneydi galiba, bi arkadaşım vardı blogger kullanıyordu hiti fena değildi, wordpress gecti 1,5 sene felan dayandı sonra tekrar blogger gecti, sebebini sorduğumda wordpresss bloggere 100 basar çok kullanışlı çok güzel, ama wordpress kaynak çok tüketiyor wordpress para isteyen bir altyapı dedi.
Bencede Bitti Blogger

Blogger bence bitti, sanal aleme , website ve paylaşıma yeni meil verenler blogger ile başladıklarını gördüm, ama yurkarda arkadaşın dediği gibi niyetin zirveye tırmanmaksa blogger sadece sana zirveyi uzaktan gösterir. Bence wordpress bitirdi.
Yanlış olmasın gecen seneydi galiba, bi arkadaşım vardı blogger kullanıyordu hiti fena değildi, wordpress gecti 1,5 sene felan dayandı sonra tekrar blogger gecti, sebebini sorduğumda wordpresss bloggere 100 basar çok kullanışlı çok güzel, ama wordpress kaynak çok tüketiyor wordpress para isteyen bir altyapı dedi.
Bencede Bitti Blogger
O zaman çare wordpress sanırım :unsure:

Blog Tartışması İçin Yorum Taslağı​

"Blog devrinin bittiğine kesinlikle katılmıyorum, aksine şekil değiştirdiğini düşünüyorum. İnsanlar artık genel bilgilerden ziyade 'uzman görüşü' ve 'deneyim' arıyor. Ben de bir boyacı olarak bu durumu bizzat tecrübe ettim.

Kendi işimle ilgili profesyonel bir blog oluşturduğumdan beri, müşterilerimin bana olan güveni ciddi oranda arttı. Sadece işimi yapıp gitmiyorum; boya seçimi, uygulama teknikleri ve dekorasyon fikirleri gibi konularda bilgiler paylaşıyorum. Bu durum iş hacmime çok ciddi bir katkı sağladı. Merak edenler veya bir boya ustası blogu nasıl olur diye bakmak isteyenler inceleyebilir boyacı . Doğru bilgiyle harmanlanmış bir blog, her zaman en iyi kartvizittir."

Blog Tartışması İçin Yorum Taslağı​

"Blog devrinin bittiğine kesinlikle katılmıyorum, aksine şekil değiştirdiğini düşünüyorum. İnsanlar artık genel bilgilerden ziyade 'uzman görüşü' ve 'deneyim' arıyor. Ben de bir boyacı olarak bu durumu bizzat tecrübe ettim.

Kendi işimle ilgili profesyonel bir blog oluşturduğumdan beri, müşterilerimin bana olan güveni ciddi oranda arttı. Sadece işimi yapıp gitmiyorum; boya seçimi, uygulama teknikleri ve dekorasyon fikirleri gibi konularda bilgiler paylaşıyorum. Bu durum iş hacmime çok ciddi bir katkı sağladı. Merak edenler veya bir boya ustası blogu nasıl olur diye bakmak isteyenler inceleyebilir boyacı . Doğru bilgiyle harmanlanmış bir blog, her zaman en iyi kartvizittir."
Teşekkür ederim siz ticari faaliyetleriniz için açmışsınız benim sorduğum aslında daha genel bir blogdu bir yıl sonrada olsa bana maddi getirisi olacak şekilde

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap