/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Son makaleler

PUBG 120 FPS Sabit Tablet Önerisi

Hakan ALAN

Hakan
4+ Yıl 🥉
Forum Filozofu
Moderator
REKLAM VEREN
Selamlar, PUBG Mobile, Call of Duty Mobile, gibi vb oyunlar için tablet arıyorum. En yüksek ayarlarda kasmadan, donmadan stabil 120 FPS (veya 90/60 FPS) verecek en iyi model sizce hangisidir? Önceliğim performans ve yüksek kare hızı. ısınma sorunu yapmayacak, şarj konusunda uzun süre giden Android tablet.. Tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Merhaba, ben pek pubg oynayan biri değilim bu yüzden kendim deneyimlemedim ama çevremden gördüğüm kadarıyla Lenovo Legion Tab Gen 3 ürününe bir göz atmanı tavsiye ederim çünkü herkes memnun gibi. :)

Merhaba, ben pek pubg oynayan biri değilim bu yüzden kendim deneyimlemedim ama çevremden gördüğüm kadarıyla Lenovo Legion Tab Gen 3 ürününe bir göz atmanı tavsiye ederim çünkü herkes memnun gibi. :)
Bence oynamalısın:)):)):)) ://h Lenova, genelde pek sevmem ama bir göz atarım. Tavsiyen için teşekkür ederim.:giggle:

Bence oynamalısın:)):)):)) ://h Lenova, genelde pek sevmem ama bir göz atarım. Tavsiyen için teşekkür ederim.:giggle:
PUBG oynamayı lise sonda zirvede bıraktım aşırı derecede oynuyordum üniversite sınavı sonuçlarıma etki edecek kadar :D o yüzden ben bu yola hiç girmeyeyim ama bu konuda güzel bir içerik gelecek. ☺️

PUBG oynamayı lise sonda zirvede bıraktım aşırı derecede oynuyordum üniversite sınavı sonuçlarıma etki edecek kadar :D o yüzden ben bu yola hiç girmeyeyim ama bu konuda güzel bir içerik gelecek. ☺️
Arada oynamanın kime ne zararı var ki😁 yinede saygı duyarım. Sabirsizlandim bak şimdi içerik değince :giggle:

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap