Mobil Ödeme İşlemleri Hakkında

sonarbold

Bağımlı
Katılım
3 Ocak 2021
Mesajlar
82
Tepki
35
Değerli webmasterforum.com.tr üyeleri, birçok platformda olduğu gibi forumumuzda da dolandırıcılık amacıyla bulunan ve konu açan kişiler mutlaka olmaktadır, olabilecektir ve ne yazık ki bunların bir şikayetten önce tespit edilmesi imkânsızdır. Tespit edildikten sonra gereken işlemler yapılıp, kullanıcılar engellense de bu kişiler bir kişiyi kâr bilmektedir. Sizden ricam ve ricamız mobil ödeme işlemlerinde dikkatli olmanız, şüpheli kişilerden kaçınmanız, şüpheli olaylarda bunu moderatörlerimize veya @Admin ve @Celil adminlerimize bildirmenizdir. Site kadrosunu "Kullanıcılar" alanından görüntüleyebilirsiniz.

Belki siz alışveriş yapmayacak olabilirsiniz ama yine de şüpheli hareketleri bize bildirmekten kaçınmayın. Bu kişiler bir kişiyi bile kâr görüyorlar. Yakında üst yönetim tarafından bu konuda daha güvenilir alışverişler olması için gerekli önlemler çoğaltılacaktır.

Mobil ödeme işlemlerinde dikkatli olmanızı öneririm.


Bu önlemler, sistemler hakkında görüşleriniz için de aşağıdaki konuya görüş yazabilirsiniz.


İyi Forumlar,
Sonarbold, Moderatör -webmasterforum.com.tr
 

baran

Üye
Katılım
23 Nis 2021
Mesajlar
1
Tepki
2
slm lira paylasqcaktim
 

sonarbold

Bağımlı
Katılım
3 Ocak 2021
Mesajlar
82
Tepki
35
slm lira paylasqcaktim
Selam, konunuzu açabilirsiniz, şu anda kısıtlama getirmiyoruz. Yakında bu konuyla ilgili getirilecek önlemlerle ilgili açılmış bir topic bu.
 
Üst Alt