/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Masaüstü PC Elektrik Kaçağı

• Konu Sahibi Konu Sahibi babywitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 2
  • Görüntüleme Görüntüleme : 176

babywitch 2

Girişimci
Kurumsal Üye
Selamlar webmaster ailesi.. geçen gün bilgisayarımda bazı problemler yaşadım ve güç kaynağının kablosunu çekeyim dedim fişin metal kısmına biraz değmiş olabilirim çok fena elektrik çarptı.. sizce elektrik kaçağı varmıdır veya metal kısma değdim diyemi oldu? 🤔

Selam, öncelikle geçmiş olsun. 🙏 Fişten çektikten hemen sonra metal uçlara direkt dokunduysan elektrik çarpması çok da anormal bir durum değil ve kaçak olduğunu göstermez ama bilgisayarda nasıl sorunlardan bahsediyoruz o da önemli?

Selam, öncelikle geçmiş olsun. 🙏 Fişten çektikten hemen sonra metal uçlara direkt dokunduysan elektrik çarpması çok da anormal bir durum değil ve kaçak olduğunu göstermez ama bilgisayarda nasıl sorunlardan bahsediyoruz o da önemli?
Teşekkürler.. bilgisayarın bazen portlara takılan cihazları algılamaması filan gibi sorunlar yaşanıyordu..fakat tekrar kullanmaya başladım bir sorun yok gibi sanırım voltaj düştü yükseldi fln.

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap