/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Blog Haberler

Lütfen Yardımcı Olun.

• Konu Sahibi Konu Sahibi HFK20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 1
  • Görüntüleme Görüntüleme : 1K

HFK20 5 1

Başlangıç
Adsenseye başvurdum ve politika ihlali yüzünden red yedim fakat siteye baktığımda herhangi bir politika ihlali bulamıyorum, siteye bakıp şurda sorun var diye öneride bulunursanız sevinirim, iyi günler.
SİTE: https://tatildegeziyoruz.com
Şöyle bir açıklama var :
as.webp

AdSense onayları algoritma ile kaydediliyor ayrıca sitenizde çok az içerik var. Kategorilerdeki içerik sayılarını birbirine yakın tutmalısınız. Günde düzenli olarak birden fazla içerik girmelisiniz. En az 60 içerik olması gerekiyor diye biliyorum. Günde içerik yazarsanız (özgün) olmak şartıyla siteniz onaylanacaktır

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap