/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Son makaleler

Kedi insanı mısını köpek insanı mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi babywitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 6
  • Görüntüleme Görüntüleme : 456

Anket Anket Kedi insanı mısını köpek insanı mı?

• Toplam oy
    3

babywitch

Çaylak
Kurumsal Üye
Selamlar herkezee :giggle: Kedi insanı mısınız köpek insanı mı? Yapılan araştırmalar bunun karakter özelliğimizle ilgili olduğunu söylüyo inanıyo musunuz? Şahsen ben bütüün hayvanları severim.. ama.. köpeklerin yeri bambaşkadır bende çünkü sadakatlari ve sevgi dolu olmaları kedilerde olmayan birşey. 🐶 🫶

Bütün hayvanların sevgisi ve yeri farklıdır. 🐈 🐦 🐕 Bende aynı senin gibi düşünüyorum köpekler çok sadık ve cana yakındır. :D

Eskiden tam bir köpek insanıydım ve elbette ki zarar görmelerini asla istemedim ama kedilerin ani hareketleri vs beni korkutuyordu çok ısınamıyordum. Ancak birkaç kedi sevdikten ve iki kedi sahiplendikten sonra fikrim tamamen değişti. Kediler, köpeklerin aksine çok fazla sokulgan değiller ve fazla akıllı oldukları için ilginç hareketler yapabiliyorlar. :D Ancak kedilerin farklı bir büyüsü olduğunu anladım. 😼 Buna ek olarak ben de biraz karakterimizi yansıttığını düşünüyorum bu durumun; köpek insanları daha ılımlıyken kedi insanları ise daha baskın karakterli kişiler oluyorlar sanki. :unsure:

Eskiden tam bir köpek insanıydım ve elbette ki zarar görmelerini asla istemedim ama kedilerin ani hareketleri vs beni korkutuyordu çok ısınamıyordum. Ancak birkaç kedi sevdikten ve iki kedi sahiplendikten sonra fikrim tamamen değişti. Kediler, köpeklerin aksine çok fazla sokulgan değiller ve fazla akıllı oldukları için ilginç hareketler yapabiliyorlar. :D Ancak kedilerin farklı bir büyüsü olduğunu anladım. 😼 Buna ek olarak ben de biraz karakterimizi yansıttığını düşünüyorum bu durumun; köpek insanları daha ılımlıyken kedi insanları ise daha baskın karakterli kişiler oluyorlar sanki. :unsure:
Kediler uzaylıdır 😼 :D

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap