webmaster

İçerik Editörü
Katılım
19 Eki 2019
Mesajlar
328
Tepki
154
İnstagram'da Hesaplar Dondurulabilir mi?

Kullanılmakta olan en ünlü sosyal ağların başında gelen Instagram, yeni dönemde kullanıcılarına yeni fırsatlar tanımaya devam ediyor. Hesap dondurma gibi aktivitelerinde yaşanan problemlere getirilmesi beklenen çözümler merak konusu oldu.

Dünya üzerinde milyonların üzerinde kullanıcı sayısı bulunan Instagram sürekli olarak kendini yenilemeye devam ediyor. Her geçen dönemde biraz daha kitle büyüten sosyal ağlar arasındaki rekabet kızıştıkça yeni fikirler hayata geçirilmeye devam edecek gibi gözüküyor. Bazı nedenlerden dolayı Instagram’da hesap dondurma dönemi yaşanmaya başlandı. Kullanıcılar yapılan bu etkinlik esnasında yaşanılan sorunlar nedeniyle takipçilerini kaybettiği için ciddi gerilimler yaşamaktadır. Bu tarz olayların önüne geçilmesi için hatasız ilerleme kaydedilmesi gerekmektedir. Yapmanız gerekenleri sizler için bir araya getirdik.

İnstagram Hesaplarını Dondurmak İsteyenlerin Yapması Gerekenler Nelerdir?

Kişilerin bizzat kendi resim ve videolarını milyonlarla buluşturmayı sağlayan bu platform için öğrenilmesi gereken çok fazla detay bulunuyor. Instagram hesaplarını dondurmak için yapılması gerekenler için help.instagram uzantısı yardımcı olsa da resmi kaynaklardan yayınlanmaması sorunlar oluşturmaktadır. Okumakta olduğunuz adımları izleyerek sorunsuz şekilde hesaplarınızı daha sonra kullanmak için rafa kaldırabilirsiniz;

  • Instagram hesabınıza cep telefonunuz veya bilgisayarınız üzerinden giriş yapmanız gerekmektedir. Uygulama üzerinden geçici olarak kapatmanıza müsaade edilmeyecektir.
  • Giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımda bulunan butona tıklamanız lazım. Bu aşamadan sonra ‘’Profili Düzenle’’ adında bir sekmeye ulaşacaksınız.
  • Ekranın sağ en alt kısmına kadar sürükleyen çubuğu sona kadar sürükleyin. Daha sonra ‘’Hesabımı Geçici Olarak Dondur’’ tercihini tıklayın.
  • Hesabınızı geçici olarak dondurma işleminin tamamlanması için son olarak çıkacak olan Neden? Sorusunu yanıtlayın. Bundan sonra uygulamadan çıkmanız halinde otomatik olarak yapmak istediğiniz işlemi gerçekleştirmiş olacaksınız.
Tüm bu düzenlemeleri gerektiği gibi uygulamanız kesinlikle olası sorunların oluşmasını engelleyecektir. İnternet üzerinde farklı yollardan denemeler bir anda bugüne kadarki birikiminizin yok olmasına neden olabilme potansiyeli taşımaktadır. Sağlanan koşullarla birlikte daha sonra istediğiniz zaman tekrar aktive edebilir daha sonra tekrar dondurabilirsiniz. Sosyal medya kullanıcıların en çok merak ettiği konuları araştırmanız kesinlikle daha sağlıklı işlemler yapmanıza olanak sağlayacaktır. Yapacağınız her düzenleme farkında olmadan yanlış bir işlem yapmanıza imkan sağlayabilir. Bu nedenle izlemek istediğiniz yolun doğru ve işe yarar olduğundan emin olmanız çok önemlidir.

İnstagram Popülerliğini Nasıl Koruyor?

İnternet çok uzun bir geçmişe sahip olmasa da sunmuş olduğu imkan ve olanaklar milyarca insanın hemen konuya adapte olmasına vesile oldu. Aklımıza gelebilecek her alanda uygulanabiliyor olması ve durumun cep telefonlarına indirgenmesi kesinlikle işleri biraz daha kolaylaştırdı. Sosyal medya kullanımının artmasında çok ciddi rol oynayan Instagram gibi ürünler son derece eğlenceli ve faydalı olarak kabul gördüler. Resim ve videoların iş sektörüyle paylaşılması etkileşimin en son raddeye ulaşmasına yardımcı olmaktadır. Gelişmeler bu yönde hızla ilerlerken aynı zamanda kişilere ünlü olma fırsatı tanımakta ve yeni kişilerin ön plana çıkmasını sağlaması popüler olması için yeterli oldu.

İnstagram 2020 Yılında Ne Gibi Gelişmelere Sahne Oldu?

İlk zamanlarda sadece insanların en çok kullandıkları sosyal medya platformlarından daha farklı bir seçenek olarak karşımıza çıkan bu uygulama artık çok daha değişik alanlarda son derece etkili çalışmalara ev sahipliği yapmaktadır. Bunların başında instagram üzerinden satış ve pazarlama ağı oluşturmak geliyor. Son yılların en sık ziyaret edilen ve katılımcı kazanan bu sistemi için kaliteli girişimler hazırlayan herkes oldukça ciddi oranlarda maddi kazanımlar elde edebiliyor. Bütün bunlar birleştiğinde sosyal medya var olduğu sürece gelişiminin devam edeceği kesinlikle gözlerden kaçmıyor. Her dönemde Instagram gibi tercihlerin rağbet göreceğineyse kesin gözüyle bakılmaktadır.
 

emredysk

Bağımlı
Katılım
4 Ara 2018
Mesajlar
37
Tepki
1
Apayrı nedenlerden dolayı sosyal medya hesaplarınızı dondurma veya kapatma kararı almış olabilirsiniz. Peki Instagram hesabı nasıl donduruluyor? Bu işlemi yapacağınız sayfanın linkini ve görsellerle anlatımını sizler için hazırladım.

Dondurma işleminden başlayalım öyleyse. Bu işlemi gerçekleştirmek için bilgisayarınızdan vereceğim linke tıklayabilir ve işleminizi gerçekleştirebilirsiniz: https://paratic.com/instagram-dondurma-silme-kapatma/
 

demosumol

Meraklı
Katılım
20 Ara 2018
Mesajlar
15
Tepki
3
Apayrı nedenlerden dolayı sosyal medya hesaplarınızı dondurma veya kapatma kararı almış olabilirsiniz. Peki Instagram hesabı nasıl donduruluyor? Bu işlemi yapacağınız sayfanın linkini ve görsellerle anlatımını sizler için hazırladım.

Dondurma işleminden başlayalım öyleyse. Bu işlemi gerçekleştirmek için bilgisayarınızdan vereceğim linke tıklayabilir ve işleminizi gerçekleştirebilirsiniz: https://paratic.com/instagram-dondurma-silme-kapatma/

teşekkür ederim bende arıyordum önüme çıktı :)
 
Üst Alt