Hatice Teyze Eşi Tarafından 33 Yıldır Şiddet Görüyor!

mamiyt78

Giyim (Marka)
Katılım
28 Kas 2021
Mesajlar
72
Tepki
22
Türkiye’de ve Kocaeli’de kadına yönelik şiddet bitmek bilmiyor. Gün geçmiyor ki kadına şiddette yeni bir olay karşımıza çıkmasın.

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü üzerinden henüz 4 gün geçmesine rağmen İzmit Gültepe Fatih Mahallesi’nde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

İddiaya göre, Hikmet Ekemen, 73 yaşındaki eşi Hatice Ekemen’i ilaçlarını içmediği gerekçesiyle demir çubukla dövdü. Dakikalarca eşini döven adam, bir süre sonra evden çıktı.

Hatice Hanım ise, mahalle bakkalına giderek sığındı. Korkudan ve aldığı darbelerden dolayı tir tir titreyen kadın, “Eşim bana demirle vurdu. Ne olur benimle alay etmeyin. Eşimin beni neden dövdüğünü Vallahi bilmiyorum” diyerek yaşadıklarını anlattı.


Yaşanan olayın ardından durum polise ve sağlık ekiplerine bildirildi. Talihsiz kadın ambulansa alınarak Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı, tedavi altına alındı. Hikmet Ekemen ise polise ifade verdi ve serbest bırakıldı.

Öte yandan eşinden şiddet gören Hatice Ekemen’in bu tür saldırılara sık sık maruz kaldığı, eşi tarafından sürekli darp edildiği öğrenildi. Hikmet Ekemen’in bu sefer ise eşi Hatice Ekemen’i ilaçlarını içmediği gerekçesi ile demir çubukla dövdüğü ileri sürüldü.

Kaynak Kaynak Twitter
 
Üst Alt