Fenomenhizmeti.com Şifresiz Araçlar sitesi

Magazinblog

Yeni üye
Katılım
16 Kas 2019
Mesajlar
3
Tepki
0
Fenomenhizmeti.com İle Sosyal Medya Üzerindeki Gücünüz Artacak!

Site Adresi : Tıkla



Hızlı bir şekilde dijitalleşen dünya ile her geçen gün hayatımıza yeni bir sosyal mecra eklenmektedir. Youtube ile başlayan bu maceraya yıllar içerisinde Facebook, Snapchat, İnstagram, Twitter ve son zamanlarda oldukça hızlı bir şekilde zirveye tırmanan Tiktok katılım sağladı. Bu mecraların ilk zamanlarda ki hedefi kişilerin sosyal iletişimini artırmak olsa da her güncellemelerinde gelen yenilikler ile bambaşka bir noktaya gelmiş bulunmaktalar. Kullanıcılarına hem popülerlik hem de bir noktadan sonra kitlelere hitap ederek para kazanma kapısı olan bu sosyal medyaların bazı açık kapıları bulunmaktadır. Sosyal medya üzerinde belli bir popülerlik kazanmak ilk aşamada oldukça kolay ve pratik görünse de aslında işin iç yüzünde olaylar çok farklı işlemektedir. Bütün sosyal medya mecralarının kendilerine özgü algoritmaları bulunmaktadır. Bu algoritmalar sayesinde kullanıcılar daha fazla görünürlük elde ederek farklı kitlelere ulaşım sağlamaktadır. Ancak bu algoritmaların beklediği hizmeti sunamayan kullanıcılar ne yazık ki herhangi bir kitleye ulaşamadan kullanıcı okyanusunda kaybolup gitmektedirler.

Genel olarak algoritmaların beklentisi yüksek görünürlük ve kullanıcılar ile takipçileri arasında gerçekleşecek yorum, paylaşım bir başka kullanıcıya gönderme gibi etkileşimlerdir. Ancak kullanıcıların herhangi bir hesabı takibe alması ve etkileşime girmesi de insan mizacının beklentilerini karşılamasına bağlıdır. Bu beklentilerin başında hiç kuşkusuz güvenilirlik gelmektedir. Sosyal medya hesaplarının güvenilirliği ise takipçi sayısı, yorum sayısı gibi etkenlere bağlıdır. Doğal yollarla binlerce takipçiye sahip olmak çok uzun zaman almaktadır. Dijital dünyanın en etkileyici yanı nasıl ki kendisini oldukça hızlı bir şekilde güncelliyorsa problemlerini de o kadar büyük bir hızla çözümlemektedir. Sosyal medya hesaplarının güvenilirlik noktasında takıldığı engellerin kurtarıcısı ise fenomenhizmeti.com olmaktadır.

Fenomenhizmeti.com’ un Sunduğu Hizmetler Nelerdir?

Yüksek takipçiye sahip attığı gönderiler anında yorum cennetine dönen bir hesaba sahip olmak artık yıllar alan bir olay olmaktan çıkıyor. İnternet adresimizde yer alan hizmetlere göz atarak ister Tiktok olsun ister İnstagram olsun hesabınızın ihtiyacı olan bütün araçlara ulaşım sağlayabilirsiniz. Web sitemizden sizlere sunduğumuz hizmetlere bakacak olursak şöyle bir liste ortaya çıkacaktır,

  • Takipçi Hizmeti: Web adresimizde yer alan Takipçi Hizmeti sekmesine girerek açılan sayfada yer alan kutucuğa hesabınızın adını ve sahip olmak istediğiniz takipçi miktarını girerek ücretsiz bir şekilde birçok sayıda takipçiye sahip olabilirsiniz. Yine sekme içerisinde yer alan bilgi kutucuklarını inceleyerek takipçi paketleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

  • Beğeni Hizmeti: Bir İnstagram sayfasının popüler olması takipçi sayısından sonra gönderilerinin sahip olduğu beğeni sayısına bağlı olduğu reddedilemez bir gerçekliktir. Hal böyle olunca kullanıcılar kimi zaman algoritmanın doğru zamanını denk getiremedikleri için gönderilerinin beğeni sayısı düşük olabilmektedir. Bu sebeple internet sitemizde yer alan Beğeni Hizmeti sekmesine girerek açılan sayfadaki kutucuğa gönderinizin linkini eklemeniz yeterli olacaktır. Şifresiz Takipçi hilesi

  • Yorum Hizmeti: Bir hesabın popülerliği takipçi sayısı, beğeni sayısı ve gönderilerinin sahip olduğu yorum sayısı ile belirlenir. Beğeni yapmak oldukça pratik olsa da yorum yapmak kullanıcıların efor harcaması gereken bir iş olduğu için kimi zaman yorum sayıları düşük kalabilmektedir. Tıpkı beğeni hizmetinde olduğu gibi Yorum Hizmeti sekmesine girilerek açılan kutucuğa gönderinizin linkini eklemeniz yeterlidir.Şifresiz Beğeni Hilesi

  • Hikaye Hizmeti: Hesapların gönderilerinin görünürlüğü kadar hikayelerinin izlenmesi de son derece önemlidir. Hikaye izlenmelerinizi artırmak için web sitemizde yer alan Hikaye Hizmeti sekmesinde açılan kutucuğa hesabınızın adını yazarak hikayelerinizin izlenmesini artırabilirsiniz.

  • İzlenme Hizmeti: Hesapta yer alan gönderilerin beğeni sayısının yanı sıra yüklenen videolarında izlenme sayısının yüksek olması beklenmektedir. Sitemizde yer alan İzlenme Hizmeti sekmesinde açılan kutucuğa videonuzun yer aldığı linki girerek istediğiniz kadar izlenmeyi ücretsiz bir şekilde videonuza yönlendirebilirsiniz.

  • Kaydetme Hizmeti: Sitemizde yer alan bu hizmet ile Instagram algoritmasının en büyük detaylarından birisi olan hesabın görünürlüğünü artırmasına yardımcı olabilirsiniz. Yine tıkladığınız sekme üzerinden gönderinizin linkini paylaşarak dilediğiniz kaydetme sayısını hesabınıza yönlendirebilirsiniz.
 
Üst Alt