/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Son makaleler

Exxen Dizi ve Film Platformu Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Hakan ALAN

Hakan
4+ Yıl 🥉
Forum Filozofu
Moderator
REKLAM VEREN
Merhaba arkadaşlar. Trenyol plus, üyeliği ile gelen hediye 3 aylık exxen.com platformuna ilk defa girip bir bakayım dedim. Beni hayal kırıklığına uğrattı. Birde aylık 309 tl ödeme planı çıkardı hemen iptal ettim :)):)):)) Canlı tv olarak sadece TV8, ve tv 8,5 kanalı var. Film ve dizi olarak da kendi Survivor bölümleri ve 15 20 türk dizisinden oluşan filmler var sadece gerisi zaten youtubede olanlar :ROFLMAO: Sağda solda yorumlardan okumuştum inanmamıştım taki kendim görene kadar.:LOL: Nasıl bir platform bu?

exxen

exxen

Türkiye'de dijital dizi ve film platformlarının genelinde olan şey bu maalesef. Hediye ya da uygun fiyatlı üyeliklere kalitesiz içerikleri diziyorlar. Bu da yetmez gibi fiyatı yüksek üyeliklere sundukları içerikler de çok kaliteli sayılmaz. Dizi ve film izleme platformu olarak benim favorilerim Amazon Prime ve MUBİ hem fiyatlarıyla hem kaliteli içerikleriyle memnun ediyorlar. Ne yazık ki Exxen gibi yerli platformlar bu tür hareketler sergiledikleri müddetçe ülkemizin bu alanda gelişmesi de zorlaşıyor. :mad:

Kesinlikle, katılıyorum @BerrakSU. Amazon fena degil daha önce 3, 5 ay kullandım ama MUBİ hiç denemedim deneyelim bakım /:/:/:/

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap