/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Son makaleler

Düşüncelerinizi merak ediyorum

babywitch

Çaylak
Kurumsal Üye
Selamlar webmaster ailesi :giggle: Yıllardır dost olduğunuz biri uzun zamandır sizi aramıyo, sormuyo ve siz görüşelim filan diyince saçma bahaneler uydurup saatler sonra mesaj yazıyorsa napmak gerekir?böyle bir durumun içerisindeyim ve bu insanla hiçbir problemimde yok aslında çok alındım çocukluk yapmak istemem hepimizin işi gücü var hersaniye görüşüp konuşamayız ama bu kadarda olurmu?

Selamlar, çok haklısınız dostluklarda bâzen vites düşürmek gerekebiliyor. Herkes'in hayat koşturmacası farklı olsa da samimiyet zaman ayırmayı gerektirir. Önerim; sende beklentini minimuma indir ve enerjini seni arayıp soranlara sakla. Mesafeler bâzen en güzel cevap olabiliyor, çocukluk değil yetişkin bir durmuştur. :)

Öncelikle yaşadığınız duruma üzüldüm. :( Daha önce de böyle bir şey yaşayıp bu durumdan rahatsız olduğunuzu belirttiniz mi? Eğer belirtmediyseniz ilk etapta olgunca konuşmak gerekir. Ancak belirtmenize rağmen sorun devam ediyorsa sessiz kalmanızı öneririm. @CaN beyin de dediği gibi mesafeler bazen en güzel cevap olabiliyor.

Sevdiğin, değer verdiğin hatta kendine yakın hissettiğin kişiler tarafından bu tür yaklaşımlar çok garip, bir okadar da üzücü olabiliyor. Ancak kimse vazgeçilmez degildir. Elbette sana bu yaklaşıma karşılık, herşeyi kes at bitsin demiyoruz. Alınmanda çok normal, hepimiz insanız sonuçta. Ama unutma ki bazen insanlar kendi içi dünyalarında bir savaş veriyor olabilir. Bir kez daha açıkça (Sana kırıldım)de eğer yine sıradan bir insan gibi davranıyorsa, bahane geliyorsa sessizliğe çekil. Hayat, bahane uyduranlara vakit harcamak için çok kısa. Kendi işine ve gelişimine odaklan, değerini bilen zaten yanında olur. ;)

No Way Wow GIF by Adele Morse - Stoned Fox Official
Cat Working GIF

Cevaplar için teşekkürler webmaster ailesi.. bu durum daha öncedende yaşadı ona söyledim gönlümü aldı filan ama yine aynışey ben akışına bıraktım haa hayatında bir sorunda yok diğer arkadaşlarıyla gayet hoş takılıyor ondan dolayı böyle diyom yoksa sorunu olsa düşüncesizlik etmem

Cevaplar için teşekkürler webmaster ailesi.. bu durum daha öncedende yaşadı ona söyledim gönlümü aldı filan ama yine aynışey ben akışına bıraktım haa hayatında bir sorunda yok diğer arkadaşlarıyla gayet hoş takılıyor ondan dolayı böyle diyom yoksa sorunu olsa düşüncesizlik etmem
O halde biraz zamana bırak belki düzelir

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap