/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Son makaleler

Düşüncelerinizi merak ediyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi babywitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevap Cevap : 1
  • Görüntüleme Görüntüleme : 374

babywitch

Çaylak
Kurumsal Üye
Selamlar herkeze.. :) İnternette önüme çıkan postlara baktığımda kadınları erkek düşmanlığına erkekleri kadın düşmanlığına yönlendirdiklerini vede insanların bundan çook fazla etkilendigini görüyorum.. Bu kadın düşmanı redpill tayfa ve nazik erkeklere prenses erkek diyen erkek düşmanı tayfalardan bahsediyorum.. Aklı başında insanlar bunlardan niye etkileniyo yada diğerleri bunu neden yapıyor?? 🤔

Merhaba, kesinlikle haklısınız. Aslında bunların yapılma sebebi tamamen etkileşim amaçlı ve istemli ya da istemsizce bireyleri nefret duymaya teşvik ediyor. Aklı başında erişkin insanların düşmeyeceği manipülasyonlar aslında ama ülkemiz gibi ataerkil ve bu aterkilliği hem kadına hem erkeğe zarar verecek kadar yoğun şekilde baskılamaya çalışan bölgelerde bu konu üzerinden art niyetli, çıkar odaklı kişilerin etkileşim alması kaçınılmaz hale geliyor. :/ Ben de gördükçe şaşırıyorum kadına şiddetin bu kadar yoğun olduğu bir ülkede erkeklerin agresif ve toksik maskülenite altında olmamalarına ve nezaketlerine "prenses erkek" etiketinin yapıştırılması ya da kadın haklarının ayrıcalık ve haksızlık gibi gösterilmesi inanılmaz bir şey. :mad:

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap