/*** 1 ****/ /*** 2 ****/ /*** 3 ****/ /*** 4 ****/ /*** 5 ****/ /*** 6 ****/ /*** 7 ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /*** giriş çıkış ikonu ****/ /**** 9 ****/ /**** 10 ****/ /**** 11 ****/ /**** 12 ****/ /**** 13 ****/ /***** 14 ****/ /**** 15 *****/ /***** 16 *****/ /**** 17 ****/ /**** 18 *****/ /**** 19 ****/ /***** 20 *****/ /***** 21 ****/ / ***** 22 ****** / / ***** 23 *****/ /**** 24 ****/ /**** 25 ****/ /**** 26 *****/ /**** 27 *****/ /**** 28 *****/ /**** 29 *****/ /**** 30 *****/ /**** 31 ****/ /**** 32 ****/ /**** 33 *****/ /*** 34 ***/ /*** 35 ***/ /**** 36 ***/ /**** 37 ****/ /*** 38 ****/ /*** 39 ****/ /***** 40 ****/ /***** 41 *****/ /*** 42 ****/ /**** 43 ****/ /**** 44 ****/ /**** 45 ***/
Webmaster Forum
HABERLER

Son makaleler

Ankastre Set Tavsiyesi Fiyat/Performans Odaklı Ne Alınmalı?

Hakan ALAN

Hakan
4+ Yıl 🥉
Forum Filozofu
Moderator
REKLAM VEREN
Selamlar arkadaşlar,

Evime yeni bir ankastre set ocak, fırın, davlumbaz almayı planlıyorum ancak marka ve model konusunda kararsız kaldım. Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

Bütçem: (16 bin TL) Orta segment Fiyat/Performans ürünleri önceliğim.
Önem Verdiğim Özellikler: Temizliğinin kolay olması ve davlumbazın çekiş gücü.

Sizin kullandığınız ve kesinlikle tavsiye ederim dediğiniz veya asla yaklaşma dediğiniz modeller var mı? Şimdiden teşekkürler!

Merhaba, Hakan önerebileceğim bir model yok ama Kumtel markasından uzak durmanı tavsiye ederim. Birkaç yıl önce ben mutfaktayken patladı ve az kalsın dağılan camlarla kör oluyordum. Firma bu olaydan sonra yeni ürün gönderimi sağladı ama herhangi bir sorumluluk kabul etmediler ve bir daha böyle bir şey yaşanırsa aşırı sıcaktan (ocak yani sıcak olmayıp ne olacak :D) dolayı kullanıcı hatası olacağını değişim bile sağlamayacaklarını belirttiler.

Merhaba, Hakan önerebileceğim bir model yok ama Kumtel markasından uzak durmanı tavsiye ederim. Birkaç yıl önce ben mutfaktayken patladı ve az kalsın dağılan camlarla kör oluyordum. Firma bu olaydan sonra yeni ürün gönderimi sağladı ama herhangi bir sorumluluk kabul etmediler ve bir daha böyle bir şey yaşanırsa aşırı sıcaktan (ocak yani sıcak olmayıp ne olacak :D) dolayı kullanıcı hatası olacağını değişim bile sağlamayacaklarını belirttiler.
Çok geçmiş olsun, bu duruma çok üzüldüm. Aklımda zaten yoktu o marka, ama bunu duyduğum iyi oldu direk listeden çıkardım zaten:D Sonuçta bunu uzun süre kullanacağız kaliteli birşey olması çok önemli. Bosch, arçelik modellerine bakıcam artık.

Çok geçmiş olsun, bu duruma çok üzüldüm. Aklımda zaten yoktu o marka, ama bunu duyduğum iyi oldu direk listeden çıkardım zaten:D Sonuçta bunu uzun süre kullanacağız kaliteli birşey olması çok önemli. Bosch, arçelik modellerine bakıcam artık.
BerrakSU'ya katılıyorum.. kumtelden çok şikayet var. şakaya gelmez. bütçenizi biraz daha arttırıp güvenle kullanabileceğiniz bir arçelik ankastre set almanızı tavsiye ederim.. ben yıllardır kullanıyorum çok memnunum :)

BerrakSU'ya katılıyorum.. kumtelden çok şikayet var. şakaya gelmez. bütçenizi biraz daha arttırıp güvenle kullanabileceğiniz bir arçelik ankastre set almanızı tavsiye ederim.. ben yıllardır kullanıyorum çok memnunum :)
Tavsiye ve önerileriniz için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi kumtel şikayetleri çok fazla, bunu zaten listeden çıkarmıştım. Şuan için en tercih arçelik gibi duruyor. :giggle:

Geri
Forum Blog Dizin Giriş Yap