Akıllı Bebek bezi ateş ve idrar kontrolü yapıyor

Çiçek

Eski üye
Katılım
21 Ara 2018
Mesajlar
124
Tepki
19
1640226_default.jpg



Akıllı bebek bezi ateş ve idrar kontrolü yapıyor
CES 2020’de tanıtılan yeni bir tip akıllı bebek bezi, içine klipslenen bir cihaz yardımıyla bebeğin ateşini ölçüyor ve idrar içeriğinin kontrolünü yapabiliyor. Bu bebek bezleri aynı zamanda yaşlılarda da kullanılabiliyor. Kendi özel uygulamasına bağlı çalışan cihaz, tespit ettiği bilgileri akıllı telefondaki uygulamaya ileterek ebeveyni bilgilendiriyor.

Smardii adlı şirket tarafından hem yaşlıların hem de bebeklerin temiz ve kuru kalmasına yardımcı olmak için idrar ve dışkı varlığını izlemek için geliştirilen küçük cihaz, bebek ya da yetişkin bezine takılabiliyor.

Akıllı bebek bezi yaşlılar için de uygun
Sensör, bebek bezinin ne zaman kirlendiğini tespit etmenin dışında, idrar bileşimindeki anormallikleri tespit edebiliyor ve hatta kişinin pozisyon değişikliğini de takip ederek yatak yaralarının önlenmesine yardımcı olabiliyor.

Uygulama, bakıcıların veya ebeveynlerin aynı anda on iki hastayı veya bebeği takip etmesine de olanak sağlıyor. Uygulama ayrıca, davranış veya vücut işlevindeki uzun vadeli değişimleri takip etmeye yardımcı olmak için haftalar ve aylar boyunca verileri depolayabiliyor.
 
Son düzenleme:

Webby

Php laravel developer
Yazılım Uzmanı
Katılım
26 Kas 2020
Mesajlar
196
Tepki
142
Teknolojinin nimetleri güzel paylaşım teşekkürler ?
 
Üst Alt