5000000 turk lirasi kazanmak isteyenler

LegionTR

Eski üye
Katılım
31 Ara 2017
Mesajlar
961
Tepki
1
İlk etapta 50milyon TL kazanacağım diye 20binTL'nizden olabilirsiniz onu söyleyeyim Cheesy

Bitcoin ile geçen sene ilk tanışan arkadaşlara sormak istiyorum; bu işe ilk girdiğiniz zaman hiç kar ettiniz mi? ettiyseniz bile açgözlülükten parayı çekmeyip kaybetmişsinizdir muhtemelen. Peki ya şimdi? Daha yeni yeni paranızı 2'ye katlamaya başlamışsınızdır muhtemelen.

Yukarıda arkadaşın dediği gibi hıyarım diyene tuzla koşulmayacak bir piyasadasınız. Dolara, altına benzemez bu piyasa. Aldığı zaman tüm yatırımınızı alır götürür, veridiği zaman paranızın 2-3 katını verir.

Bitcoin ile kısa vadede katlamanızın mümkünatı yok o parayı. Altcoinler ile katlayabilirsiniz. Fakat kafanızda 4 tane altcoin belirleyin. Bu coinleri 1 ay boyunca takip edin. Hal ve hareketlerini gözlemleyin. Maksimum kaça çıkmış bu coin? Geçen Bitcoin yükselişinden ne kadar etkilenmiş ve ne kadar aşağı düşmüş bu coin? Bunları inceleyin. Bitcoin yükselmeye başladığı zaman daha dikkatli incelemeye başlayın, tüm altcoinler dibe vuruyorlar genelde. 

Kafanızda öyle coinler belirleyin ki tek yükselişte %500 artan coinler var. Geleceği parlak coinlere girin. Ama acele etmeyin girmek için yoksa elde avuçta olandan da olursunuz. Sadece fırsat kollayın, BTC yükseldiği zaman bunlar aşağı düşecekler. SABIR!

Ethereum 1 ay önce 0.07 seviyesindeyken Bitcoin yükselmeye başladı be ETH, 0.024'e düştü. Bitcoin şuan düşüşte ve ETH son 1 ayda %300 kazandırdı. 0.024'den 0.097'ye çıktı. (Bu sadece piyasanın ufak bir örneğidir.)

"Fakat size acı bir gerçek söyleyeceğim, bu piyasayı para kaybetmeden öğrenmek çok zor."
 
Üst Alt