2019 Yılının En İyi Oyunu PUBG Ne Kadar Kazandığını Açıkladı!

webmaster

İçerik Editörü
Katılım
19 Eki 2019
Mesajlar
328
Tepki
154
Bilgisayar oyunları akıl hızda çoğaldı ve beklentiler böylelikle çok farklı alanlara kaydı. PUBG son zamanların en çok oynanan ve merak edilen oyunlarının başında geliyor. Bu kadar büyük kitlelere ulaşması maddi açıdan neler başardığı hakkında merak konusu oldu.
2019-Yılının-En-İyi-Oyunu-PUBG-Ne-Kadar-Kazandığını-Açıkladı.png

PC oyunları ve PUBG neredeyse farklı statüde anılacak. O kadar büyük kitlelere ulaşması ve alınan tepkilerin ne yönde olduğunu anlamak güç değil. Dünyanın her yerinde hayranları olan ve sürekli olarak online kalmaya çalışan oyuncuların sayısı her geçen gün artıyor. Teknoloji çağının bu kadar ileri düzeye geçmesi neler yapılması gerektiği hakkında da fikirlerin oluşmasına neden oluyor. Bilgisayar oyunları için artık çok daha geniş kapsamlı çalışmalar yapılıyor. Her türlü kalite ve gerekli olan uygulamalar eklenmek zorunda. PUBG oynamakta bu konuları geri bırakmak için yeterli oluyor.

PUBG Ne Kadar Kazanıyor?
PUBG artık oyun severlerin yakında bildiği ve severek oynadığı oyunların başında gelmektedir. İsterseniz tek isterseniz arkadaşlarınızla belirli bir harita üzerinde aktivitelere katılabiliyorsunuz. Bu kadar büyük bir ilgi tabi ki maddi olarak getiri sağlamak zorundadır.

Sağlanan her hizmet için reklam gelirlerinden dev sponsor anlaşmalarına varana kadar çok büyük gelirler elde edilmeye devam ediyor. Bilindiği gibi sürekli olarak kullanıcı sayısının artması ve günlük olarak elde edilen kazançlar bir araya getirildiğinde 920.000$ anlamına gelmektedir. Türk lirası 5 milyar liranın üstünde olan bu rakam oyun üreticilerini mutlu etmek için yeterli olacaktır.
PUBG-Neden-Bu-Kadar-Oynanmaya-Başlandı-300x146.png

PUBG Neden Bu Kadar Oynanmaya Başlandı?
PUBG oynanma nedenleri sıralamakta bitmeyecektir. Fakat şu bir gerçek ki son 2 yıldan beri sürekli olarak konuşulan bir oyun var o da bu tercihtir. 100 kadar oyuncu uçaktan belli bir noktaya bırakılır. İlk amaç haritadaki en iyi silahları ve ekipmanları bir araya getirmek.

Daha sonra maç bitene kadar hayatta kalmaktır. Devamlı olarak kullanmakta olduğumuz bilgisayarlardan cep telefonlarına varana kadar her alanda oynanmaktadır. Zaman ilerledikçe yeni versiyonları ve eklentileri olması beklenmektedir. Tüm dikkatler yeni tasarlanması planlanan haritalarında. PC oyunları ve PUBG arasında seçim yapmak gibi deyimler oluşmaya başladı bile.
 
Üst Alt