2019 Yılında Beklenen 5G’li Amiral Gemisi Telefonlar

webmaster

İçerik Editörü
Katılım
19 Eki 2019
Mesajlar
328
Tepki
154
2019 yılında yeni bir akıllı telefon almak isteyenlerin merakla beklediği 5G’li telefonları, sizler için listeledik. 2019 yılında beklenen 5G’li amiral gemisi telefonlar ve özelliklerini, kısaca aşağıda bulabilir ve tercihinizi şimdiden yapabilirsiniz. Telefonların bir kısmı, şuan satışta olup, Türkiye'ye gelen ve gelmeyen telefonlarda listemizde yer almaktadır.
2019-Yılında-Beklenen-5G’li-Amiral-Gemisi-Telefonlar.png

2019 Yılında Beklenen 5G’li Amiral Gemisi Telefonlar
Samsung Galaxy S10 ve Note 10
2019’un şüphesiz ki en çok beklenen telefonları arasında yer alan Samsung Galaxy S10 ve S10 Plus’un yanı sıra, Note 10’da merakla beklenenler arasındaydı. Farklı S10 Lite ve normal S10 modellerinin de farklı zamanlarda piyasaya sürülmesi beklenen cihaz, Mart 2019’da tanıtıldı. Kalemle yazı yazma özelliği bulunan cihazsa Klasik Galaxy S kalemi de standart olarak gelecek olup, kulaklık girişinin bulunmadığı ilk amiral gemisi akıllı telefonlar arasında yer alacak gibi bir izlenim var.
Samsung Galaxy X
2019 yılında beklenen 5G’li Amiral Gemisi telefonlar
arasındaki Samsung Galaxy X, sızdırılan özellikleriyle teknoloji tutkunlarında heyecan yaratmayı başarmıştı. Samsung’un katlanabilir telefonu olma özelliğini taşıyan Galaxy X, Infinity Flex ekran, OLED panel ve katlama mekanizmasını bünyesinde barındırıyor.
Şüphesiz ki Samsung Galaxy X, yüksek bir fiyattan satılacağı için birçok tüketicinin alma imkânı bulunmayacak gibi geliyor.
Huawei-Mate-30-Pro-300x126.png

Huawei Mate 30 Pro ve Huawei P30 Pro
Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan ancak henüz satışa sunulmayan P30, kamera performansıyla tüketicinin ilgi odağı akıllı telefonlar arasında yer alacağa benziyor. Çünkü 2018 yılında Mate 20 Pro ve P20 Pro cihazlarının kamera performansı beğenilmeyen Huawei, kamera konusunda yeni modeller için üst düzey bir çalışma yaptıklarını duyurmuştu.
38 MP ana kameranın beklendiği cihazın kamera sensörünün ise Sony IMX607 olması bekleniyor. Ekrana gömülü olan parmak izi sensörü de, cihazı ilgi odağı haline getiren bir başka özellik olarak öne çıkıyor.
Fotoğraf tutkunlarını ilgilendiren en iyi özelliklerden birisini sunan Huawei Mate 30 Pro ise, beşli arka kamera ile geliyor. Telefonundan aktif bir şekilde fotoğraf çekenler için kaçırılmayacak özellikler sunan cihaz, yakında teknoloji mağazalarındaki yerine almaya başlayacak.
 
Üst Alt