2018 İnternet'ten Para Kazanma Fikirleri Burada

LegionTR

Eski üye
Katılım
31 Ara 2017
Mesajlar
961
Tepki
1
İnternet’ten para kazanma konusunda, Yaşam koşullarında olan artışlar nedeniyle insanlar daha fazla para kazanmak için yeni yollar ve yeni hedefler deniyorlar. Ufak paralar ile yatırım yapabiliyor yada internet sektörüne yönelinebiliyor. Günümüzde İnternet’in bu denli gelişmesi ile ortaya çıkan web site yayıncılığı artık kazanç kapısı olmaktan çıktı.Gelmiş geçmiş Dünya Nüfusunun %70’i civarında İnternet sitesi bulunuyor Arama motorları aracılığı ile aranan her hangi, bir şeyi saniyeler içerisinde bulabiliyoruz. Eskiden arayacağımız yada öğrenmek istediğimiz bir şey hakkında günlerce araştırma yapıp en net bilgiye ancak ulaşabiliyorduk. İnternet sektörünün bu denli gelişmesi insanlara daha hızlı,daha güvenli bir arama mekanizması sağlamış oldu.

Hiç duyulmamış İnternet’ten para kazanma yolları





Sesli Blog Açmak
Artık insanlar yüzlerce kelimeden oluşan bir yazıyı okumak yerine Video paylaşım sitelerinden uygun videoları izleyerek daha kısa sürede ve yorulmadan aradığını buluyor bu aşamada Web site proje fikirleri vermek gerekirse ilk olarak Sesli dinletiye sahip ve yazıdan arındırılmış bir blog iyi olacaktır. böylelikle görme engelliler içinde İnternet’te arama yapma imkanı oluşturabilirsiniz.



Instagram Fenomeni Olmak
Sosyal medyanın gücü hafife alınacak dereceyi çoktan geçti artık güzel bir proje yapsanız bile sosyal medya desteği olmadan ilerlemek pek mümkün olmuyor. Bu bağlamda en hızlı ve en çabuk şekilde popüler olabileceğiniz tek sosyal ağ sanırım instagram’dır. Günlük görseller ile takipçi kazanabilir ve yaklaşık 100 bin takipçi sınırına ulaştığınızda adresinize reklam alarak bir web sitesinden daha hızlı ve daha net gelirler elde edebilirsiniz. Instagram’da aktif bir hesaba sahip olursanız ve gerçek takipçileriniz olursa bir süre sonra hesabınızın konusu ile ilgili markalar sizinle iletişime geçecektir. Böylelikle reklam alacaksınız ve iyi derecede gelir elde edeceksiniz buna emin olabilirsiniz.



Stok Fotoğrafçılık Yapmak
Eğer bir fotoğraf makineniz var ise ve fotoğraf çekmeyi seviyorsanız,bu işi hobi olarak yapmaktan daha ilerisi olabilir sizler için sokakta, evde,doğada aklınıza gelebilecek her yerde binlerce güzel olay oluyor ve bize harika manzaralar çıkarıyor. Fotoğraf çekerek para kazanıldığını duymuşsunuzdur ama bazı web sitelerinin bu fotoğrafları sizden kiralama yöntemi ile kullandığını duymamış olabilir siniz. Web site proje fikirleri arasında olmasa da size güzel paralar kazandırabilecek bir yöntemdir bu. İnternet’te görsel arama yaptığınız zaman, bazı resimlerin üzerinde yazı olduğunu görürsünüz. İnternet’te olan görsellerin koyulduğu bir çok siteden bir tanesi sadece.

İnternet’ten Yeteneklerini Satmak
internetten para kazanma yöntemleri 2018[

İnternet’ten para kazanma yöntemlerinden biriside başkasında olmayan ve sadece sizde olan bilgi birikim yada yeteneklerinizi başkalarına başlı siteler aracılığı ile satmak yada kiralamak. Bu internet sitelerinden bazıları sadece on, fiverr, bi onluk, gibi web siteleridir. Diyelim ki güzel grafik çizme yeteneğiniz var ve gelir elde etmek istiyorsunuz. O zaman yukarıda bahsettiğim İnternet sitelerine girerek bir ilan oluşturmanız ve gelen talepler doğrultusunda işlemler yapmanız en iyi ve akıllıca yöntemdir. İnternet’ten para kazanma ‘da yeteneklerinizi satmanız yapabileceğiniz en gelir kazandırabilecek yöntemler içinde başı çekiyordur hiç kuşkusuz.





Sanal Asistanlık Yapmak

Hep bilindiği üzere bir patronun mutlaka bir asistana ihtiyacı olur bu evde, çalışma sahasında ve İnternet’te hiç fark etmeksizin yazılarının, aklındaki fikirlerin yada planlayıcı görevinde kullandığı ve takvimlerinin tutulması yapılacak işlerin patrona hatırlatılması, gibi konularda sizden yardım talep edebilecek binlerce Yüksek mevkide İnsan bulunmaktadır. Bunun dışında iş yoğunluğu fazla olan; ama şirket bünyesinde bir asistan bulunmasını istemeyen yöneticiler de bulunmaktadır. İşte bu kişiler, sanal asistan kullanmayı tercih eden kişilerdir. Son bir kaç yılda hızlıca gelişen bu sektör ileride geleceğin mesleği olacaktır. İş yerinde çalışmak size göre değilse, bu yöntem ile İnternet’ten para kazanabilirsiniz. yrıca dışarı çıkmak istediğiniz zaman, İnternet bağlantılı mobil cihazınızın yanınızda olması yeterli olacaktır.



Viral Videolar Yapmak

Viral yayıncılık, internet sektöründe hızlı bir büyüme gösterdi. Dev web siteleri viral ve insanları güldüren siteler olmaya doğru kaymaya başladılar ve gelişen içerik editörleri ile de başardılar. Viral’in kelime anlamı tam olarak olmasa da insanlara ilginç gelen ve kısa sürede tutulan içerikler olarak geçmektedir. Youtube ve diğer video paylaşım sitelerinde bu tarz videolar yapıp yayımlayarak İnternet’ten para kazanma ‘ya başlayabilirsiniz.



Google firmasının Ödüllü Anketler Uygulaması ile para kazanın

Google, her alanda bir öncü olmayı başarıyor. Yaptığı işleri zevk ile izletiyor. Şimdilerde popüler olan Android platformunda yayınlanan Google Ödüllü anketler, Oyunununda Google play için anket karşılığında size belli miktarlarda ücretler vererek bunları google içerisinde harcamanızı istiyor. Siz anketleri cevaplayıp para kazanın ve hesabınızı bir başkasına aynı mevla ile devredin böylelikle İnternet’ten para kazanma ‘ya ufakta olsa başlayabilir siniz.



Müzik Dinlemek
müzik dinleyerek internetten para kazanma 
internetten para kazanma müzik dinleyerek
Bunu duyduğunuz zaman sanırım benim gibi sizde şaşırdınız ama, Dünyaca ünlü bir web sitesi, size dinlettiği 90 saniyelik kesitlere yorum yaptığınızda yada eleştiride bulunduğunuzda hesabınıza belli bir miktar ücret yatırıyor. 14 milyon kullanıcıya ve 1 milyon dolardan fazla kullanıcılarına kazanç sağlayan web sitesi 90 saniyelik şarkı başına 10 dolara kadar kazanma şansınız doğuyor! İnternet’ten para kazanma yolunda iyi bir adım atabilirsiniz.
İNTERNET SİTESİ: https://www.slicethepie.com/join/
 
Üst Alt