2017 En Iyi StartUplar

rucoder

Eski üye
Katılım
5 Nis 2022
Mesajlar
221
Tepki
0

2017 En Iyi StartUplar​

2017 En Iyi StartUplar


Türkçeye “girişim” olarak yerleşen “startup” kelimesi yeni yeni alışmaya başladığımız fakat ilerde oldukca duyacağımız bir kavram. Süratli büyümeyi sağlamak için tasarlanan, geniş kitleleri hedef alan, devamlı olarak kendisini yenileyen ve geliştiren, en önemlisi de benzerlerine nazaran farklılıklar sunan girişim fikirleri startup olarak adlandırılıyor.

Startup yereli değil, küreseli amaçlamalıdır. 2017 en iyi startuplar için meydana getirilen en mühim şey insanlara alıştıkları şeylerin haricinde yenilikler sunmaktır. Bu yeni girişimlerde amaç tüketiciyi bir yenilikle tanıştırmak ve süratli büyümeyi hedeflemektir. Bu yüzden projeler çoğunlukla teknoloji ile birlikte kullanılsa da teknolojik olması koşul değil. Örnek olarak bir ziraat projesi de startup olabilir. Sadece en büyük ve sık yenilikler teknoloji alanında olduğundan girişimciler riski en aza indirmek için oraya yönlenmektedir.

Son zamanlarda Türkiye’de startuplar çoğalsa da ABD’ya nazaran devede tüy olduğumuz söylenebilir. Sadece gelişmekte olan bir sektör olduğundan ümit vaat etmektedir. Bakalım 2017 en iyi startuplar içinde neler var.

Türkiye’nin En Başarı göstermiş StartUpları


Insider

Internasyonal ve mahalli markalara hizmet vermek için yola çıkan İnsider, genç ve dinamik ekibi ile kurumların ve kişilerin amaçlarına yetişmesi için müşterilerin gereksinimleri ve talepleri doğrultusunda onlara fikirler ve projeler sunmaktadır.

Paraşüt

Hizmet, üretim, toptan-perakende ve tüm sektörler için kullanışlı bir ön muhasebe programıdır. Program ile hem işlerinizi kolayca halledebilirsiniz hem de firmanızı büyütebilirsiniz.

Bu programı kullanarak satmaca takip edeni, cari hesap takip edeni, gelir gider takip edeni ve raporlama yapabilirsiniz. Böylece Şirketinizin girdisi çıktısı, karı ziyanı, nakit akışı benzer biçimde daha pek oldukca mali mevzuyu rahatça takip edebilirsiniz.

İsterseniz de e-fatura, online tahsilat, yığın takip edeni ve banka entegrasyonu talimatı vererek işlerinizi otomatikman da halledebilirsiniz.

Onedio

Bir haber ve bir yaşam platformu. Sitede ilk göze çarpan haberler, videolar, galeriler ve testler oluyor. Sadece sitede oldukca daha fazlası var. Türkiye dünya eğlence yiyecek yaşam iş dünyası kültür sanat ve spor kategorileri sitede güncel olarak mevcut. Bu kategorilerde isterseniz haber okuyun, isterseniz testlere katılın, isterseniz de fotoğraf yada videoları inceleyin. 2017 en iyi startuplar içinde en oldukca malum muhtemelen bu platformdur.

Iyzico

E-ticaret sitesi sahiplerine kolay ödeme almaları için destek sunan bir site. Iyzipos, iyzibazaar ve iyziglobe fırsatlarından yararlanarak dünyanın her yerinden ve her şekilde ödeme almanız mümkün. Iyzico’nun amacı sitenin para akışıyla ilgili yükü sahibinin omuzlarından almak.

Sinemia

Bir beyazperde kulübü şeklinde çalışan Sinemia, kullanıcılarına sunmuş olduğu kart yardımıyla her gün her seans her filme ve er yerde gidebilme pozitif yanları sağlıyor. Ek olarak gala gösterimlerine de çağrı sunuyor. Bu kartla banka kartı benzer biçimde gişeden beyazperde bileti de alabilirsiniz.

Moradam

Kapsamlı SEO hizmetinin yeni adresi Moradam, SEO hizmetinin yanı sıra, internet sayfası tasarımı, toplumsal medya yönetimi, reklam yönetimi ve marka pazarlaması alanında kapsamlı hizmet sunar. Kısa sürede büyük bir kesime haiz olan Moradam, organik yükselme hızı ve hizmeti ile kaliteli ve organik yükselme garantisi verir. SEO dünyasının yenilikçi şirketi olan Moradam, 3000 ‘den fazla Türk firmasına 2017 yılı içinde hizmet sundu. İşe yaramayan ve geçerliliğini yitirmiş yöntemlerle değil yeni ve süratli netice veren şekilleri kullanmaktadır.

2017 en iyi startuplar sıralaması bu şekilde.
 
Üst Alt